Værktøjskasser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Værktøjskasser og sortimentsbokse

Er du en rigtig gør det selv-type ved du, at man i årenes løb kan få samlet en hel del forskelligt værktøj. Og ofte har det tendens til at hobe sig op i skuret eller værkstedet. Derfor er en god og rummelig værktøjskasse et absolut must for enhver gør det selv-mand eller -kvinde. Med en stor og robust værktøjskasse med en masse rum har du nemlig altid styr på dit håndværktøj samt smådele som skruer, søm, møtrikker og bolte. Med en god værktøjskasse ved hånden bliver samtidig også betydeligt nemmere for dig at transportere dit værktøj, hvis du fx skal assistere din nabo eller din svigermor med en akut fix det selv-opgave, eller hvis ungerne er flyttet hjemmefra og har brug for hjælp til at samle møbler eller fixe forskellige ting i det nye hjem. Samtidig er du sikker på, at dit værktøj bliver opbevaret på en hensigtsmæssig måde og dermed ikke ruster eller bliver sløvt.


Værktøjskasser til alle behov

I jem & fix har vi et stort udvalg af opbevarings- og værktøjskasser i flere forskellige størrelser og kvaliteter, så du kan helt sikkert finde en værktøjskasse eller en opbevaringskasse, der matcher dit behov hos os. Til handymanden med et stort arsenal af værktøj og mange løsdele er en stor Keter værktøjskasse i slagfast plast et rigtig godt valg. Er du lidt af en samler, der ikke kan lade være med at beholde alle mulige søm, skruer og løsdele du finder eller får med, når du køber nye møbler? Så er en sortimentsboks med flere mindre rum ideel til at skabe orden og overblik over de mange forskelle dele, så du undgår at de ligger og roder og skaber kaos i skufferne eller på hylderne i værkstedet.


Hvilken værktøjskasse skal du vælge?

Inden du køber en ny værktøjskasse skal du overveje, hvad dine behov er. Skal der være plads til mange store stykker værktøj plus løsdele som skruer, søm og unbrakonøgler? Så er en god, stor, traditionel værktøjskasse i slagfast plastik et godt valg. Her har du plads til alle de essentielle ting som hammer, tommestok, tænger, skruetrækkere og svensknøgler, og derudover er der en udtagelig indsatsbakke og sortimentsbokse til løsdele med gennemsigtigt låg, så du har et godt overblik over indholdet i din værktøjskasse. Flere af vores traditionelle værktøjskasser kan låses med hængelås (der skal købes ved siden af), så du kan være sikker på at have dit værktøj i fred for gør det selv-folk med lange fingre.


Det kan også være at du har brug for at kunne transportere tungere og større stykker værktøj og redskaber som fx bore- og skruemaskine. I så fald er en værktøjskasse et godt supplement til den traditionelle værktøjskasse. I jem & fix kan du få en praktisk værktøjstaske fra Falke med et stort, anvendeligt rum, hvor der er plads til det meste. Derudover kan du have småting i de mange mindre rum i tasken. Hvis du har mange små dele, som du gerne vil kunne tage med dig, hvis du fx skal hjælpe naboer, venner eller familiemedlemmer med forskellige gør det selv-opgaver, er en sortimentsboks eller en organizer-boks nærmest uundværlig. Her kan du sortere dine skruer, søm og møtrikker, så du altid har et overblik over indholdet og nemt kan finde lige præcis den skrue eller det søm, du skal bruge til en given opgave.


I vores udvalg af værktøjskasser finder du også en praktisk, foret universalkuffert i aluminium, der kan bruges til mange formål. Fx er den velegnet til opbevaring af lidt mere skrøbeligt udstyr som fotoudstyr, mekaniske eller elektriske løsdele.


Find din nye værktøjskasse i jem & fix

Se det store udvalg af værktøjskasser, opbevaringsbokse og sortimentsbokse her på siden eller i en af vores mange butikker. Er en værktøjskasse ikke nok til at skabe orden og system i redskabsskuret, så har vi i jem & fix også andre løsninger til opbevaring af værktøj. Fx finder du på siden her et bredt udvalg af robuste stålreoler og værktøjsvogne på hjul, der egner sig særlig godt til at stå i have- og redskabsskure og andre steder med risiko for fugt. Her er der plads til både værktøj, redskaber og mindre maskiner, og du får mulighed for at sortere og organisere dit værktøj og dine løsdele på en måde, der både sparer plads og sørger for at holde orden i værkstedet eller haveskuret.