Altankasser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Altankasser til blomster og krydderurter

Uanset om du er så heldig at være den heldige ejer af en stor have, eller om du må nøjes med at nyde solen på en lille altan, fortjener dine planter og blomster at trives. Altankasser med blomster og krydderurter skaber hygge og stemning på altanen og giver dig fornemmelsen af at være i en have. Du kan også hænge dine altankasser lige uden for dine køkkenvinduer og plante dem til med krydderurter, så du altid har let adgang til friske urter til madlavningen. 
Her på siden finder du jem & fix’ udvalg af altankasser, så du kan komme i gang med at få blomster, krydderurter og andre planter på altanen.

Altankasser i plast og andre materialer

Når du skal vælge altankasse, er det selvfølgelig væsentligt at kigge på dens udseende, og hvilket materiale der er brugt. Altankasser i plast er et godt sted at starte, fordi de er nemme at håndtere, kan tåle alt vejr og vind, og så er det i den billige ende. Bliver du glade for dem, kan du senere skifte dem ud med en lidt dyrere variant i andre materialer. Det kan være metal som fx zink eller aluminium eller træ som teak, ask eller lignende. 

Hvilket materiale du skal vælge, afhænger helt af hvad du bedst kan lide. Alle materialer er udvalgt efter at kunne blive brugt udendørs og have glæde af længe. Men med en altankasse i plast får du en kasse, der er ret let, og dermed nem at hænge op.  

Med en selvvandende altankasse slipper du for at tænke over, om dine planter, blomster og krydderurter får vand nok. Det sørger altankassen selv for – du skal dog huske at komme vand i den med jævne mellemrum, så der hele tiden er vand at tage af. Planterne suger så den vand, der er behov for. Selvvanding er især brugbart, når du ikke er hjemme over weekenden eller i en ferie. Og i varmt vejr, hvor der er behov for at vande ofte, kan det også være en god løsning, så du ikke glemmer dine planter en dag. 

Altankasser til blomster og krydderurter

Altankassen kan sagtens bruges til at have flotte blomster i. Det kan give nogle skønne farver til altanen og gøre det rigtigt hyggeligt, når du sidder ude. Du kan enten vælge at så blomsterfrø i kasserne eller vælge nogle udvoksede blomster, som er lige til at komme i altankassen. Har du god plads på altanen, kan du også vælge at sætte blomsterkasser eller krukker op og på den måde få blomster ind i udemiljøet. Friske krydderurter er lækkert i madlavningen, og mange har krydderurter i køkkenhaven, men har du ikke have, skal du ikke snydes for de friske krydderurter. De kan nemlig sagtens trives i en altankasse. Også her kan du enten så frø, eller også kan du købe hele planter og sætte dem ud.  

Billige altankasser hos jem & fix

I jem & fix finder du billige altankasser i flere forskellige udgaver: Vi har altankasser til både små og store vinduer. Vi har naturligvis også beslag, så du kan få dine altankasser op at hænge med det samme. Blomsterkasser til altanen finder du også her eller i vores kategori med krukker, hvis du har lidt mere gulvplads på altanen. Se vores udvalg her og besøg din lokale jem & fix for at købe din nye altankasse.