Hvad skal du fixe selv?

Fix haven

Vi har lavet en række film, der guider dig igennem forskellige projekter, du selv kan fixe i haven. Til alle projekterne kan du se en fix det selv-film, læse den tilhørende guide trin for trin og bruge materialelisten, så du er godt forberedt, inden du går i gang med projektet.

Fix haven - se filmene her
fix-haven_fix-det-selv-forside.png
fix-huset.png

Fix huset

Skal du i gang med renovering eller andre fix det selv-projekter, spiller budget og økonomi selvfølgelig en rolle. Men du kan komme langt for lidt, hvis du selv giver en hånd med.

Derfor har vi lavet et projekt sammen med TV-handymanden Kuno Bonne. Han står bag gør det selv-siden handyman.dk og har hjulpet os med at lave en række fix det selv-film, der kan hjælpe dig, når du selv skal i gang.

Det skal nemlig være sjovt at fixe selv, og som vi plejer at sige, kan du i hvert fald ikke bruge prisen som undskyldning.

Fix huset - se mere her

Fix for begyndere

Er du i tvivl om, hvordan du fixer en knirkende dør eller hænger en lampe op? Her kan du se film med tips og tricks til de små opgaver i hjemmet.

Fix for begyndere - se filmene her
Fix Begyndere2022
Byg Selv For Boern Forsiden (1)

Byg selv for børn

Se filmene med små byggeprojekter, som store og små kan hygge sig med at bygge i fællesskab. I kan f.eks. bygge et fuglehus, en plantepresse eller måske en sæbekassebil. Se film, vejledninger og materialelister her.

Byg selv for børn - se filmene her

Sikkert elarbejde

En ting er at købe værktøj og materialer i din lokale jem & fix. Noget andet er at bruge det rigtigt. Når det gælder elarbejde har Sikkerhedsstyrelsen produceret 10 film som en hjælp til alle gør det selv-folk, der udfører elarbejde i hjemmet. Filmene guider dig til at udføre typiske elopgaver på sikker vis, som fx at skifte en stikkontakt.

Sikkert elarbejde - se mere her
sikkert-elarbejde.png