Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort på webshoppen i øjeblikket. Vi arbejder på at udbedre problemet. 

Hvad skal du fixe selv?

Fix for begyndere

Er du i tvivl om, hvordan du fixer en knirkende dør eller hænger en lampe op? Her kan du se film med tips og tricks til de små opgaver i hjemmet.

Fix for begyndere - se filmene her
Fix Begyndere
fix-huset.png

Fix huset

Skal du i gang med renovering eller andre fix det selv-projekter, spiller budget og økonomi selvfølgelig en rolle. Men du kan komme langt for lidt, hvis du selv giver en hånd med.

Derfor har vi lavet et projekt sammen med TV-handymanden Kuno Bonne. Han står bag gør det selv-siden handyman.dk og har hjulpet os med at lave en række fix det selv-film, der kan hjælpe dig, når du selv skal i gang.

Det skal nemlig være sjovt at fixe selv, og som vi plejer at sige, kan du i hvert fald ikke bruge prisen som undskyldning.

Fix huset - se mere her

Fix haven

Vi har lavet en række film, der guider dig igennem forskellige projekter, du selv kan fixe i haven. Til alle projekterne kan du se en fix det selv-film, læse den tilhørende guide trin for trin og bruge materialelisten, så du er godt forberedt, inden du går i gang med projektet.

Fix haven - se filmene her
fix-haven_fix-det-selv-forside.png
byg-med-KFUM.png

Byg selv med KFUM-Spejderne

Sammen vil jem & fix og KFUM Spejderne gerne inspirere både familier og andre fællesskaber til at bygge selv.

Derfor har vi lavet nogle videoer til sjove byg selv projekter som både børn og voksne kan være med til at lave.

Byg selv med KFUM-Spejderne

Sikkert elarbejde

En ting er at købe værktøj og materialer i din lokale jem & fix. Noget andet er at bruge det rigtigt. Når det gælder elarbejde har Sikkerhedsstyrelsen produceret 10 film som en hjælp til alle gør det selv-folk, der udfører elarbejde i hjemmet. Filmene guider dig til at udføre typiske elopgaver på sikker vis, som fx at skifte en stikkontakt.

Sikkert elarbejde - se mere her
sikkert-elarbejde.png