Lysarmaturer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Flere kategorier

Lysarmaturer til inden- og udendørs brug

Leder du efter et godt og kraftigt lysarmatur til steder, hvor du mangler noget ekstra lys? Så er et lysarmatur fra jem & fix' store sortiment af lamper og lyskilder et rigtig godt valg. Et lysarmatur kan monteres alle steder, hvor du har brug for ekstra lys: fx i værkstedet eller redskabsrummet. Her er lysarmatur særdeles velegnet, da det giver et utroligt godt og kraftigt lys. Endnu en fordel ved et lysarmatur er, at det tænder øjeblikkeligt og lyser med stor styrke med det samme uden flimmer. Derudover er et lysarmatur et fornuftigt økonomisk valg, da det har en lang levetid med mange tusinde brændetimer. Derfor kan du bruge det samme lysarmatur i flere år, før det skal skiftes ud med et nyt. 

Et lysarmatur er også velegnet til køkkener og badeværelser, hvor det er praktisk med et stærkt og klart lys. I jem & fix har vi flere udgaver af lysarmaturer, og i vores sortiment finder du både lysarmaturer til indendørs og til udendørs brug. 

Se det store udvalg af lysarmaturer til knivskarpe priser på siden her, og se også de mange andre lamper i vores sortiment. Du kan købe dit nye lysarmatur lige her i vores webshop eller i en af vores mange butikker.