Havebænke


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Havebænke til terrassen og hyggekrogen i haven

En udendørs bænk er et flot og nyttigt møbel på terrassen, fordi en bænk både kan bruges i dagligdagen som erstatning for terrassestole ved terrassebordet til hyggelige grillaftener, samt kan bruges til særlige arrangementer, hvor en bænk er effektiv måde at skabe flere siddepladser på, når hele familien skal samles. 


Her på siden kan du se hele vores udvalg af havebænke i forskellige, tidløse designs til markedets laveste priser – vi har nemlig lavpris hver dag. Køb din nye bænk her på siden, eller kig ind i din lokale jem & fix og få din nye bænk med hjem allerede i dag. 

Skab en hyggelig krog i haven med den rigtige træbænk

Har du en skøn baghave, som mangler en hyggelig opholdskrog med siddepladser, så er du kommet til det rigtige sted, for vi har alt det, du har brug for, for at du kan skabe en hyggelig atmosfære med flere siddepladser i din baghave. 

Er der en særlig solrig plet i haven kan du placere havebænken lige der, så kan du eksempelvis sidde og nyde morgensolen på en komfortabel plads midt i de skønne, grønne omgivelser. At have forskellige udendørs siddearealer er praktisk, når du eller børnene har behov for at finde et sted at opholde sig i skyggen på varme sommerdage.  

En bænk kan også stilles i husets forhave som et dekorativt element, hvor der kan placeres en potteplante eller lysende lanterne på. Det medvirker til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære omkring dit hjem.

Moderne trallebænk til terrassen eller altanen

Møbler af traller er blevet meget populære de seneste par år, og det skyldes bl.a. at designet er enkelt, og at materialerne er naturlige og holdbare. Tralledesignet stammer oprindeligt fra byggeindustrien, hvor trallerne bliver brugt som gulv i stilladskonstruktioner. Traller er derfor designet til at kunne holde til store belastninger, og du kan derfor med sikkerhed få glæde af en havebænk af traller i mange år. 

Trallemøbler udgøres af parallelle trælægter, der stilmæssigt tapper ind i en af vor tids største indretningstrends, og derfor kan du fx også bruge dette tralleelement til at skabe dit eget unikke møbel eller udendørs miljø, hvor det kun er kreativiteten, der sætter grænserne. 

Vi har selvfølgelig også et udvalg af flotte, færdige trallebænke, så du kan få den størrelse og farve bænk, som passer til dig og dit udemiljø. 

Giv terrassen nyt liv med en havebænk i hvid eller sort 

En bænk af træ er flot i enhver sammenhæng, men du kan også overveje en hvid- eller sortmalet bænk for at give terrassen et helt nyt udtryk. En hvid havebænk er et klassisk valg, der kan emme af sommerhusidyl og varme dage ved stranden. En sort havebænk kan derimod sætte et elegant præg på dit udendørs miljø, og ser fx flot ud kombineret med lyse sædehynder.

Husk hynder til terrassebænken

Hos jem & fix har vi et stort udvalg af tidløse udendørshynder, som du kan bruge sammen med din nye udendørs bænk. Hynder gør utvivlsomt siddeoplevelsen bedre, og med personligt udvalgte sædehynder kan du sætte et særligt præg på bænken såvel som på hele dit terrassemiljø ved at tilføje hynder med flotte mønstre og sommerlige farver. 
Du kan enten polstre din bænk med flere stolehynder, eller du kan vælge én lang bænkhynde. Tag et kig på vores alle vores havehynder og find netop de hynder, der passer bedst til din havebænk, dit behov og din smag.

Se også vores udvalg af Bord/bænkesæt og Loungemøbler.