Bord/bænkesæt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bordbænkesæt til haven med plads til hele familien

Leder du efter et bordbænkesæt til lysningen i haven eller til terrassen? Hos jem & fix finder du et udvalg af billige bord bænkesæt, der passer til alle slags haver, terrasser og altaner. Har du en stor have, kan du med fordel placere flere bord og bænkesæt rundt omkring i havens kroge og hyggehjørner for på den måde at skabe et hyggeligt havemiljø, der nemt kan udnyttes, og hvor du altid kan finde et lunt solskinsspot, hvor du kan nyde solens varme stråler, havens mange dufte og fuglenes kvidren. 

Se hele udvalget af bord bænkesæt her på siden.

Få plads til alle gæsterne med et bænkesæt til haven

Hvis du er typen, der elsker at holde en god BBQ grillfest eller sommerfest under åben himmel hjemme i din have, så er bordbænkesæt en rigtig god løsning til dig og dit behov. Med et eller flere bordbænkesæt i haven kan du nemlig få masser af siddepladser og dertilhørende bordplads, så der er masser af plads til alle dine gæster, og endda få det for færre penge, end hvis du skulle købe en masse stole og borde stykvis. 

Bænkesættene er perfekte til små og store sammenkomster, da de både kan stå enkeltvis eller nemt stilles i forlængelse af hinanden, så der skabes et hyggeligt og festligt langbord med plads til alle de inviterede. Sammensatte bordbænkesæt er en smart og pladsbesparende løsning ved større sammenkomster, da den lange række af bænke, på hver side af bordet, gør det let for alle parter at komme til og fra sin plads. 

Med bord bænkesæt er det kort sagt nemt at være en god vært for de sjoveste havefester, som dine gæster kan se tilbage på med glæde og se frem til de næste mange år.

Nyd solen ved et bordbænkesæt med plads til hele familien

Et velplaceret og praktisk bordbænkesæt kan hurtigt blive dit nye yndlingsspot i haven eller på terrassen, og sættet behøver bestemt ikke at koste en hel eller halv bondegård, for at det bliver en succes i haven. I jem & fix har vi et stort udvalg af billige bord bænkesæt i mange designs, der sagtens kan holde til at blive brugt af hele familien til almindelig hverdagshygge og festligt ståhej. 

Bord og bænkesæt er en smart anskaffelse til terrassen eller haven, hvis du gerne vil have en pladsbesparende udendørs spisekrog, der kan huse hele familien. Et bordbænkesæt på terrassen indbyder til hygge og samvær og er det perfekte samlingssted, når solen skal nydes udenfor.

Bordbænkesættet har den fordel, at det har en solid og sammenhængende konstruktion, der kan holde til lidt af hvert, og du risikerer ikke pludselig at stå og mangle et par af siddepladserne – bænkene er nemlig fastmonteret på bordet. Bordbænkesættet står også solidt med en god tyngde, der hvor det er samlet, så næste gang det blæser, slipper du for at bekymre dig om, at terrassemøblerne blæser omkuld og måske går i stykker. Bord bænke sættet bliver med stående på sin plads.  

Vælg det rigtige bord og bænkesæt til dit behov

Når du skal købe et bord bænkesæt, skal du først overveje, hvor det skal stå, og hvordan du gerne vil bruge det. Hos jem & fix kan du nemlig købe bord bænke sæt i forskellige former, der passer til forskellige behov. Her finder du lige bord-/bænkesæt med bænke på hver side og runde bord-/bænkesæt, hvor der er bænkpladser hele vejen rundt om bordet. Der er fordele og ulemper ved de to forskellige slags borde, og dem kan du kan blive klogere på, hvis du læser videre herunder.

Køb et lige bordbænkesæt, hvis du har masser af plads eller elsker at være vært for havefester

Det lige bord/bænkesæt er et godt og alsidigt udendørs siddemøbel, der fungerer godt i mange forskellige omgivelser. Det kan stort set anbringes alle steder på terrassen og i haven, hvor end du lige skulle have lyst til at tilføje flere siddepladser. Det lige bænkebord kan stilles helt ind til en væg på terrassen, eller det kan stå midt ude på terrassen eller på en solbeskinnet plads i haven. 

Den største fordel ved det lige bord/bænkesæt er, at du kan stille flere borde op i forlængelse af hinanden, for på den måde at ”bygge” et funktionelt udendørs langbord, hvor der er masser af siddepladser, og som lægger op til at blive brugt til festlige sammenkomster i form af grill-, sommer- og havefester. 

Køb et rundt bordbænkesæt, hvis du har en lille terrasse eller ønsker dig en lille, hyggelig spisekrog

Det runde bordbænkesæt deler mange af de samme kvaliteter som det lige bordbænkesæt, men er det også sine egne fordele. Det er nemlig den ideelle type af bord-/bænkesæt, hvis du har en lille terrasse, da runde møbler er nemmere at bevæge sig rundt omkring, så det er nemt at komme omkring på terrassen.

Det runde bord bænkesæt kan også sagtens anbringes på større terrasser og i åbne omgivelser, hvor det kan udgøre en superhyggelig udendørsspisekrog med plads til hele familien. 

Runde borde egner sig ikke på samme måde til at blive bygget sammen til langborde, men de kan i stedet anbringes i lige eller forskudte rækker i haven, hvilket med garanti også vil sætte rammen for en masse hyggelige havefester. 

Sådan vedligeholder du et udendørs bordbænkesæt

Udendørsmøbler af træ skal vedligeholdes efter behov, så du kan få glæde af træmøblerne i flest mulige år. Det er derfor en god idé at vaske møblerne ned, hver gang de bliver beskidte, samt at påføre træolie, fx Gori 307, eller velegnet træbeskyttelse på havemøblerne, når træet begynder at blive slidt. Ved at behandle havemøbler af træ med træolie eller træbeskyttelse kan du sikre, at træet ikke suger vand til sig og dermed bliver mere udsat for svampeangreb og råd. Se også vores store udvalg af træolie og træbeskyttelse.  

Køb flotte bord og bænkesæt til lavpris hos jem & fix

Tag ned i din lokale jem & fix-butik eller bestil online her på siden, når du skal købe et nyt bord og bænkesæt til haven. Hos jem & fix holder vi nemlig lavpriserne lave altid, så du trygt kan handle ind til de billigst priser hos os. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af bord og bænkesæt, så du let kan finde det bordsæt, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvis du er på udkig efter mere inspiration til haven eller terrassen kan du også se vores udvalg af haveborde, havestole, loungemøbler og parasoller til de solrige sommerdage.