Redskabsrum


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Redskabsrum til solide priser

Mangler du et redskabsrum til at opbevare værktøj, haveredskaber og måske familiens cykler? Få masser af ekstra plads til opbevaring med et redskabsrum, der kan fungere som haveskur, cykelskur og redskabsrum i et. Hos jem & fix kan du finde et stort udvalg af solide, færdiglavede redskabsrum i træ. Vores redskabsrum er i høj kvalitet og fås i forskellige størrelser, så der er plads til både haveredskaber, værktøj, plæneklipper og hvad du ellers har brug for at opbevare i din have - anvendelsesmulighederne er hvertfald mange.

Alle vores redskabsrum er lavet i høj kvalitet, har plads til masser af opbevaring og fås til altid lave priser. De fleste af vores redskabsrum er lavet i solidt træ, men du kan også finde mindre udgaver lavet i plast til opbevaring af fx haveredskaber og affaldsstativer. De helt store udgaver af redskabsskure findes desuden med to rum, så der er plads til opbevaring af selv de store havemaskiner.

Se hele vores udvalg af redskabsrum og -skure her på siden, hvis du mangler opbevaringsplads til dine haveredskaber, cykler, plæneklipper, mm. Du kan også besøge en af vores mange jem & fix-butikker i hele landet og få inspiration til et nyt, praktisk og solidt redskabsskur til din have.