Dispensere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Dispensere til saft, most og andre drikkevarer

Uanset om det er til sommerfesten, børnefødselsdagen eller bare derhjemme for at få drukket nok på de varme dage, så er en dispenser en god og hyggelig måde at servere drikkevarer på. Dispenseren fyldes med den ønskede drikkevare – det kan være den hjemmelavede most eller saft, måske en drink til de voksne eller blot koldt vand, så alle har nemt ved at tage noget at drikke. Især på de varme sommerdage er det lækkert at have et sted, hvor både børn og voksne nemt kan tanke drikkevarer. Ud over drikkevarerne kan der kommes isterninger, citronskiver, jordbær (og andet frugt) eller hvad du nu har lyst til for at køle drikkevarerne ned og give smag. 

Saftdispensere med tappehane og låg

Èn ting, der er rigtig smart ved dispenserne, er, at de er med tappehane. Det gør det nemt for alle at tage noget at drikke, men især for børnene er det sjovt. Måske er det det, der skal til for at få dem til at drikke nok i sommervarmen? En saftdispenser med tappehane er derfor også sjov til børnefødselsdagen eller skolefesten, hvor børnene kan tage en ”drink” af saftevand eller lignende. 

Saftdispenserne er desuden med låg, så der ikke kommer insekter og andet ned i dem, og du kan derfor have drikkevarerne i fred, selvom de står ude. 

Køb saftdispensere i jem & fix

I jem & fix finder du saftdispensere i forskellige størrelser, ligesom vi også har et udvalg af drikkeglas til dispenserne. Se udvalget her og bestil i dag eller besøg din lokale jem & fix for at købe din nye saftdispenser.