Tørrestativer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Tørrestativer & tøjsnore

Selv hvis du er ejer af en tørretumbler, så er et tørrestativ en uundværlig genstand at have i sit hjem. På siden her finder du et udvalg af billige tørrestativer i forskellige varianter. Alt afhængigt af hvor meget plads du har derhjemme, og om du foretrækker at tørre dit tøj ude eller inde, findes der forskellige modeller at vælge imellem. Fx er et væghængt tørrestativ vældig praktisk, hvis der er småt med pladsen, mens et traditionelt tørrestativ med vinger kræver lidt mere plads. Hos jem & fix kan du også finde lange tørresnore, som du kan hænge op ude som inde - både med og uden vægophæng. Har du god plads i haven, har vi store tørrestativer, med plads til masser af tøj, fremstillet i enten aluminium eller plast, som ses i mange danske haver. Du kan også få et stort stativ til vasketøj til haven lavet af trykimprægneret træ for et mere rustikt udtryk. Vi har desuden her på siden tilbehør til dit tørrestativ såsom tøjklemmer i plast og i træ.

Høje tørrestativer 

Med et lille badeværelse gælder det om at pladsoptimere så meget som muligt, så hvis du normalt tørrer dit tøj indendørs på dit badeværelse, så bør du overveje et højt tørrestativ. Her på siden finder du flere høje tørrestativer, som er særligt smarte, fordi de gør det muligt for dig at udnytte pladsen opad i stedet for at bruge mere gulvplads på tøjtørring end nødvendigt. Disse tørrestativer kan ofte stå i en brusekabine og har 3-4 niveauer, hvor der kan hænges tøj på, som afhængigt af modellen kan klappes ned, så du også kan hænge lange stykker vasketøj op. Når du skal pakke stativet væk efter brug, så fylder det minimalt og kan fx sættes ind i et skab.

Paraplytørrestativ til haven

Som haveejer har du fornøjelsen af at kunne lufttørre dit vasketøj udenfor og kunne nyde duften af frisk luft fra dit tøj hele året rundt. Er dit nuværende tørrestativ slidt eller står du og mangler et tørrestativ, så kan du tage et kig på vores kvalitetssikre udvalg af paraplytørrestativer og tørresnore til ophæng. Med et paraplytørrestativ kan du tørre 3-4 maskiner tøj på samme tid med 40-50 meter tørreplads, og det er tilmed nemt at folde stativerne ud og ned igen. For at bruge denne slags udendørs tørrestativ skal der enten anskaffes et jordspyd eller laves en nedstøbning, så stativet står ordentligt fast.

Billige tørrestativer til ethvert behov

Hele vores store udvalg af tørrestativer og tørresnore fås i forskellige varianter i god kvalitet og til lave priser. Kig nærmere her på siden og find det tørrestativ, der passer til dig, eller kig forbi en af vores jem & fix-butikker landet over.