Møbelhjul


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Møbelhjul og transporthjul til inden- og udendørs brug

Er du på udkig efter transporthjul, møbelhjul til bordben eller måske et sæt nye hjul til din kontorstol? Eller har du planer om at bygge en mobil rumdeler eller et transportabelt sofabord? Så kig videre i kategorien her, hvor vi har samlet vores store sortiment af hjul til møbler.

Møbelhjul og transporthjul fås i rigtig mange forskellige størrelser og kvaliteter, og de er lige nyttige til både inden- og udendørs møbler. Eksempelvis kan du med fordel montere møbelhjul under store og tunge møbler som fx reoler eller rumdelere, så du let kan flytte rundt og ændre på indretningen i dit hjem. Du kan også give dig i kast med at bygge dit eget transportable sofabord af paller monteret med små møbelhjul i stedet for bordben. Visse møbelhjul er også velegnede til udendørs brug: blandt andet kan du montere møbelhjul under dine havemøbler, så du fx let kan flytte solsengen i takt med solens bane.

I jem & fix finder du møbelhjul i både plast og metal, og til indendørs brug har vi selvfølgelig også møbelhjul i gummi samt møbelhjul med bremse for sikker håndtering af tunge møbler. 

Se det store udvalg herunder, og køb dine nye møbelhjul online.