LED-pærer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af LED-pærer

Er du på jagt efter gode, effektive og ikke mindst økonomiske lyskilder? Så kan det være, at du skal overveje at skifte de gamle halogen- og glødepærer ud med LED-pærer. LED-pærer er nemlig langt mere energibesparende end halogenpærer og glødepærer, men samtidig har LED-pærer stadig mange af de samme gode egenskaber som traditionelle pærer. Fx tænder en LED-pære med det samme og giver et behageligt lys, der egner sig til mange rum i din bolig, som fx køkken, stue, bryggers og badeværelse. 
 

LED-pærer er fremtidens lyskilde

LED-pærer er et godt valg til boligbelysning, da de har en utrolig lang levetid. Hvis du fx kun bruger en LED-pære i et par timer om dagen, kan der gå helt op til 50 år, før den skal skiftes. LED-pærer har nemlig været gennem en utrolig stor udvikling og er i dag af så høj kvalitet, at det er ikke er muligt for det blotte øje at se forskel på glødepærer og LED-pærer. LED-pærer fås med samme lysintensitet, farve og spredningsgrad som halogen- og glødepærer, og i jem & fix' sortiment finder du også LED-pærer, der kan dæmpes, således at du kan få præcis det lys i din bolig, som du drømmer. En anden stor fordel ved LED-pærer er, at de har et markant lavere strømforbrug end almindelige halogen- eller glødepærer, og det betyder, at du på lang sigt kan spare flere tusinde kroner på din elregning. Og når LED-pærer ovenikøbet har en særdeles lang levetid, og du derfor kan nøjes med at skifte pærer med meget længere intervaller, er der lige pludselig rigtig mange penge at spare ved at vælge LED-pærer som lyskilde i hjemmet. 
 

Hvad skal du vide om LED-pærer?

LED er en engelsk forkortelse for light emitting diode. En lysdiode fungerer ved at den udsender elektromagnetisk stråling - lys - når der sendes elektricitet igennem den. En lysdiode har som nævnt en utrolig lang levetid, og man kan få lysdioder - LED-pærer - der udsender forskellige farver lys: Gult, rødt, grønt, blåt, orange osv. 
 
Inden du køber LED-pærer, er det værd, at du sætter dig ind i de forskellige begreber. Hvor almindelige pærers lysstyrke som regel angives med watt, angives LED-pærers lysstyrke ofte med lumen, og de to begreber kan ikke oversættes 1:1. Dog kan du bruge følgende tommelfingerregel, når du skal finde ud af, hvilken LED-pære du skal vælge:
 
15 watt svarer til 140 lumen
 
25 watt svarer til 250 lumen
 
40 watt svarer til 470 lumen
 
60 watt svarer til 800 lumen
 
75 watt svarer til 1.050 lumen
 
100 watt svarer til 1.520 lumen
 
En anden ting, du skal være opmærksom på, når du køber LED-pærer - og pærer generelt - er kelvin-værdien. Kelvin angiver lysets farve eller temperatur om man vil, og kelvin er derfor en indikator for, om din nye pære afgiver et varmt eller et køligt lys. Jo højere kelvin, desto koldere er lyset. Derfor skal du gå efter en pære med en kelvin på maks. 3000, hvis du gerne vil have et hyggeligt, varmt lys. Går du derimod efter et mere køligt skær, kan du med fordel vælge pærer med kelvin på op til 4500. 
 
 

LED-pærer til alle behov

LED-pærer fås med forskellig lysintensitet og -temperatur, og man kan fx med fordel vælge en LED-pære med et køligt lys til køkken eller bryggers. Det er også muligt at få en LED-pære. der kan dæmpes, og savner du den traditionelle glødepære, har vi flere varianter, der illuderer glødepærens varme skær. Du kan naturligvis få dine LED-pærer med forskellige fatninger, så du altid kan få en pære, der passer til alle de lamper, du har i hjemmet. I jem & fix har vi LED-pærer med flere forskellige fatninger, og i vores sortiment finder du blandt andet følgende typer fatninger og sokler: GU10, G9, G4, E27 og E14. Så uanset om du skal bruge stifter, spots eller kerter til små eller store fatninger, finder du hos jem & fix en LED-pære, der matcher dit behov.
 

Stort udvalg af LED-pærer hos jem & fix

I jem & fix har vi i vores kæmpe sortiment af billige pærer og lyskilder naturligvis også et godt og bredt udvalg af de smarte og økonomiske LED-pærer, og dem kan du se på siden her. Her finder du et stort udvalg af billige LED-pærer i alle udformninger, blandt andet som spots, stifter og kertepærer. Du kan både købe dine nye pærer online i vores webshop, eller du kan vælge at kigge ind forbi en af vores mange lokale butikker.