Søm


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Masser af søm til lave priser

Skal du i gang med at istandsætte møbler, bygge et redskabsrum eller måske en sæbekassebil til børnene? Så tag et kig på denne side, hvor du finder vores store udvalg af søm til alle slags opgaver - naturligvis til de laveste priser på markedet. 

Søm bruges til et utal af bygge- og gør det selv-projekter og både i forbindelse med uden- og indendørs opgaver er søm et uundværligt element i værkstøjskassen. Men et søm er ikke bare et søm. Søm fås nemlig i rigtig mange forskellige udgaver, og derfor er det essentielt for resultatet af dit arbejde, at du vælger det rette søm til opgaven. Fx er et polstersøm ikke meget bevendt, når der skal hænges billeder op på væggene, og omvendt er et stålsøm ikke det rette søm at bruge, når de gamle spisebordsstole skal ompolstres. 

I jem & fix har vi masser af forskellige søm, og uanset om du skal i gang med større udendørs byggearbejde eller et mindre, indendørs hygge-projekt, finder du søm til opgaven i vores sortiment. Vi har både små og store søm samt specialsøm som polstersøm, stålhager og hegnskramper. Så er du på jagt efter et helt bestemt søm, så gå på opdagelse i denne kategori og køb dine søm online.