Loungemøbler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Loungemøbler til haven

Har du god plads på altanen eller terrassen, kan du udnytte pladsen og rykke den hyggelige sofastemning udendørs med et loungesæt. Loungemøbler indbyder til afslapning, og de er et populært valg, når der skal skabes et uderum på terrassen eller altanen. Du kan lave et hjørne med en lækker loungesofa, eller vælge en loungestol, hvor du kan sidde afslappet og læse en bog. Der er mange muligheder med loungemøbler, og i jem & fix har vi samlet et bredt udvalg af loungesæt og loungemøbler, så du kan komme i gang med at indrette dit udemiljø. 

Vælg det rette loungesæt

Der er flere overvejelser at gøre sig, når man skal vælge lounge havemøbler. Start med at overveje, hvor stort sættet skal være, så du kan spore dig ind på, hvilke muligheder du har. Størrelsen af sættet afhænger naturligvis af hvor meget plads du har, og hvor mange der skal være plads til. I jem & fix har vi sammensat et udvalg af loungemøbler, der gerne skulle passe ind til ethvert hjem. Vi har de store loungesæt med sofa, stole og bord til den store terrasse samt mindre sofaer og to personers loungesæt til altanen eller den mindre terrasse.  

Hvilket materiale skal loungesættet være i?

Dernæst skal du overveje materialet på loungesættet. Mange loungesæt er lavet af polyrattan, som er et kunstmateriale, der er meget slidstærkt og holdbart, og som samtidig kræver et minimum af vedligeholdelse. Almindelig rengøring er nok, når det er polyrattan, og køber du et overtræk til sættet, kan det stå ude hele året. Polyrattan er derfor meget brugt til havemøbler, og de fleste loungemøbler i jem & fix er også lavet i polyrattan. Derudover har vi loungesæt, som er lavet i aluminium og med bløde hynder til. Aluminium kræver på samme måde som polyrattan også et minimum af vedligeholdelse. Og hvorfor ikke bruge tiden på at slappe på terrassen fremfor at ordne havemøblerne?

Til de fleste loungesæt medfølger der hynder, og du kan se på den enkelte varer, om de er med eller ej. Ellers har vi et udvalg af havehynder, som kan bruges på loungemøblerne. Når du har fundet det rette materiale, er det bare at vælge det rette design. En stor sofa og et par stole? Eller én stor sofa? Og hvilken farve skal det være i? Der er mange muligheder, og du kan her på siden se hele vores udvalg af loungemøbler. 

Vælg andet end det klassiske loungesæt

Har du ikke plads til det klassiske loungesæt eller ønsker du noget andet at slappe af i, så har vi også et bud på andre loungemøbler. Store solsenge eller sofaer til 2 personer er nogle af de møbler, som kan være et alternativ til loungesættet. Du kan bestille online og få leveret direkte til din adresse eller se nogle af varerne i din lokale jem & fix. I din lokale butik kan du også finde vores øvrige havemøbler og havemøbelsæt. 

Vi har desuden et bredt udvalg af tilbehør som parasoller, terrassevarmere og andet tilbehør til havemøbler, så du kan komme godt på plads på terrassen eller altanen.