Løg


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Løg & blomsterløg

Der er noget helt særligt over en velduftende have, hvor det bugner af grønne planter og farvestrålende blomster, så langt øjet rækker. Og synet er endnu mere tilfredsstillende, når du selv har sået, dyrket og passet dine planter helt fra frø eller løg. Selv om det selvfølgelig aldrig skader med grønne fingre, kræver det ikke en kæmpe viden om botanik at få det til at spire og dufte rundt omkring i haven. Blomsterløg er nemme at dyrke og giver dig de flotteste bede.

Blomsterløg findes i både forårs- og efterårsudgaver, afhængig af hvornår de skal sættes ud. Forårsløgene sættes ud om foråret og blomstrer om sommeren, mens efterårsløgene sættes ud om efteråret og giver flotte blomster om vinteren og det tidlige forår. Du kan derfor sætte blomsterløg stort set året rundt. 

Farvepust i haven med forårsløg

Hvis du vil have fine farvepust i forårs- og sommerhaven, så er det med at komme på knæ og få sat nogle løg så snart frosten er væk. Og med en praktisk løglægger går det forberedende arbejde let som en leg. Løglægger og lægkurv til arbejdet finder du under øvrige haveredskaber. Og så er det blot om at væbne sig med tålmodighed, mens man venter på at se resultatet spire frem. Du kan også sætte løg i krukker og placere dem et lunt sted for at hjælpe spiringen på vej om foråret. 

Eksempler på forårsløg er anemoner, georginer og dahlia. De blomstrer i løbet af sommeren og frem til, frosten kommer. 

Efterårets blomsterløg

Vil du gerne have noget flot at se på i haven om vinteren og det tidlige forår, så skal du sætte efterårsløg. De sættes om efteråret, inden frosten sætter ind. Efterårsløg er for eksempel krokus, tulipaner og vintergækker. Kombinerer du forårsløg og efterårsløg kan du have en blomstrende have året rundt, fordi blomsterne afløser hinanden i blomstringsperioderne. De er også nemme at have med at gøre og kræver ikke det store. 

Mange løg kan bruges flere gange, selv efter blomstring. De kan opgraves, når de har blomstret og skal herefter opbevares mørkt og køligt, eventuelt i redskabsrum eller haveskur. Vær dog opmærksom på at løg ikke bliver udsat for frost, mens de overvintrer.

Køb blomsterløg i jem & fix

I jem & fix har vi et bredt udvalg af blomsterløg både om foråret og efteråret. De findes i mange forskellige varianter og slags, og du kan gå på opdagelse i udvalget her på siden eller i din lokale jem & fix.