Håndredskaber


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Få fixet haven med gode håndredskaber

En flot og velplejet have kræver et godt udvalg af de rette håndredskaber. En god hakke, en kultivator og en gravegreb er ganske uundværlig, når haven skal passes, og med robuste håndredskaber bliver arbejdet både nemmere og hurtigere, og du får i sidste ende et pænere resultat. Det er også sjovere at være i haven, når man har de rette redskaber til havearbejdet, og måske endda redskaber der er ergonomiske og giver en bedre arbejdsstilling, så du ikke er helt ødelagt efter en dag i haven. Derfor finder du i jem & fix et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge af gode og billige håndredskaber til en smuk og indbydende have.

Fjern ukrudt og mælkebøtter i haven

Ingen kan sige sig fri for at have ukrudt i haven, og en have med ukrudt kommer hurtigt til at se uplejet og forfalden ud. Gennem hele foråret og sommeren vil det dukke op i bede, græsplænen, under hækken og andre steder i haven, og det kræver arbejde at holde ukrudtet nede. Derfor er det godt at have nogle håndredskaber, som kan hjælpe dig med at få bugt med ukrudtet, så du kan nyde at være i haven. 

En hakke er ukrudtets fjende nummer 1. Den er god til at løsne både jord og ukrudt i bedene, så det er nemt at fjerne ukrudtet efterfølgende. Er det mælkebøtter, du er plaget af, så kan du enten ligge på knæ for at fjerne dem, eller bruge en mælkebøttefjerner. En mælkebøttefjerner giver dig mulighed for at være i en god og ergonomisk arbejdsstilling, mens du én efter én fjerner de uønskede mælkebøtter. Det gør det meget nemmere at få bugt med de mange gule ukrudtsblomster, også selvom der er mange af dem på et stort område. 

Håndredskaber til anlægning af bede

Uanset om det er blomster eller grøntsager, du vil have i dit bed, er det vigtigt med nogle gode håndredskaber. Det gælder både, når du skal anlægge bedet og efterfølgende holde. Jorden skal gøres klar og løsnes med en kultivator for at give de bedste spirebetingelser for dine frø. Skal du plante en blomst, er det vigtigt med en god planteske, og har du mindre bede, kan en lugeklo også være et godt redskab til at få luget bedene. De rette håndredskaber kan hjælpe dig med at anlægge de flotteste bede og holde dem ved lige i løbet af sæsonen, og i jem & fix har vi de håndredskaber, du skal bruge.

Flere af håndredskaberne er fra Fiskars Ergonomic serie, som er en serie af ergonomiske haveredskaber. De kan kendes på det S-formede skaft, som er med til at aflaste skuldre og ryg under arbejdet. Fiskars Ergonomic er et godt valg af haveredskab, hvis du vil undgå dårlige arbejdsstillinger. 

Gå på opdagelse i det store udvalg af håndredskaber på siden her, og find lige netop det, du mangler i haveskuret. Du kan både købe dine nye håndredskaber her i vores webshop, eller du kan kigge ind i en af vores mange lokale butikker.