Håndredskaber


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Fri fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Se mere Mere

Få fixet haven med gode håndredskaber

En flot og velplejet have kræver et godt udvalg af de rette håndredskaber. En god hakke, en kultivator og en gravegreb i god kvalitet er ganske uundværlig, hvis du vil undgå dårlige arbejdsstillinger og ømme lemmer og hænder. Med robuste håndredskaber bliver arbejdet både nemmere og hurtigere, og du får i sidste ende et pænere resultat. Derfor finder du i jem & fix et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge af gode og billige håndredskaber til en smuk og indbydende have.

Fx kan du få en super praktisk Fiskars mælkebøttefjerner, der tillader dig at fjerne irriterende og uønskede mælkebøtter, uden at du skal ned og kravle rundt på knæene - med mælkebøttefjerneren kan du nemlig hurtigt og nemt fjerne selv det mest genstridige ukrudt i en god og ergonomisk arbejdsstilling. I vores sortiment finder du også håndredskaber som fliserenser og fugerenser, så du kan holde terrassen fri af ukrudt, samt skuffejern og havehakke til flotte og nydelige havebede.

Gå på opdagelse i det store udvalg af håndredskaber på siden her, og find lige netop det, du mangler i haveskuret. Du kan både købe dine nye håndredskaber her i vores webshop, eller du kan kigge ind i en af vores mange lokale butikker.