Måleværktøj


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billigt måleværktøj

Har du værktøjet i orden? I jem & fix forhandler vi mange typer værktøj til alle tænkelige gør det selv-situationer, og du kan således finde både store og små stykker værktøj i vores sortiment. På siden her har vi samlet alle vores mange forskellige produkter i kategorien måleværktøj. 

Måleværktøj bruges til flere forskellige typer projekter - ja, faktisk er det vanskeligt at forestille sig en gør det selv-opgave, hvor du ikke får brug for måleværktøj af den ene eller den anden slags. Derfor har i jem & fix et bredt og varieret udvalg af målebånd, tommestokke, vaterpas og andre stykker måleværktøj. Vi har måleværktøj både til når du skal måle længde, afstand og vater. Fx kan du få en utrolig praktisk afstandsmåler med laser, der gør det nemt som en leg at måle afstande i din bolig. Det er også på siden her, at du finder kridtsnor og -pulver, der blandt andet bruges ved opmålinger i forbindelse med byggeri. 

Se udvalget af måleværktøj her på siden og find netop det, du mangler. Størstedelen af vores måleværktøj kan købes både online og i butik, men du kan med fordel tjekke lagerstatus på hver enkelt vare, inden du kører hjemmefra. Bestiller du i vores webshop, leverer vi direkte til din adresse.