Tilbehør til badeværelset


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Øvrigt tilbehør til badeværelset

Der findes et hav af tilbehør til badeværelset, som enten er uundværligt eller bare rart at have og pænt at se på. I denne kategori kan du finde et stort udvalg af tilbehør og artikler fra jem & fix, som hjælper med at fuldende dit badeværelse med alt det, du står og mangler i din hverdag. Det er ofte ved hjælp af de små ting, du kan skabe din helt egen personlige stil på badeværelset. Du kan blandt andet finde et nyt badeforhæng, som kan give lidt farve til badeværelset.

Vi har et bredt sortiment, hvor du kan finde alt fra vasketøjskurve til toiletbørster. Mangler du opbevaringsplads i bruseren til dine forskellige shampooer og badeprodukter, har vi et udvalg af hylder - fx enkle trådhylder i rustfrit stål til både lige vægge eller hjørner i din brusekabine. Du kan også finde hylder, som kan bruges uden for badet fx med en praktisk knagerække under, hvor du kan hænge dine håndklæder. Vil du samtidig skabe en humoristisk stemning på badeværelset, kan du fx købe selvklæbende dørskilte med et mande- eller kvindeikon.

Kig nærmere i vores store sortiment af badeværelsestilbehør her på siden, og køb online eller besøg en af vores mange jem & fix-butikker landet over.