Ukrudtsdug


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hold ukrudtet nede med en ukrudtsdug

Er du træt af at bruge masser af tid og knofedt på at luge ukrudt i haven? Eller skal du lægge ny terrasse, og vil du gerne undgå at der spirer ukrudt frem i fugerne mellem fliserne? Så skal du have fat i en ukrudtsdug, inden du begynder dit anlægningsarbejde. Med en ukrudtsdug behøver du nemlig aldrig bekymre dig om uønsket plantevækst i haven eller på terrassen.

I jem & fix finder du et udvalg af ukrudtsduge, så du slipper for at fjerne ukrudt i bede og mellem fliserne.

Ukrudtsdug under belægning

En ukrudtsdug er et underlag, som sørger for at holde al ukrudt nede, og den kan både bruges direkte på jorden eller under fliser, træ eller anden belægning i haven, på terrassen eller indkørslen. En ukrudtsdug er fremstillet i et ekstremt holdbart materiale, der nærmest ikke kan slides op, og derfor kan en ukrudtsdug anvendes stort set alle steder, hvor du ikke vil bruge tid på at fjerne ukrudt og tidsler. Ukrudtsdugen dækkes til med skærver eller barkflis eller fastgøres med spyd. Og du behøver ikke bekymre dig om, at din ukrudtsdug forgår med tiden, da den hverken kan mugne eller rådne.

Den er lavet af et materiale, der gør, at næringsstoffer kan trænge ned i jorden, så den stadig får næring, vand og luft, men den er samtidig så tæt, at ukrudtet ikke kan komme op. Derfor er det også vigtigt, at der ikke kommer huller i ukrudtsdugen – det vil give plads til, at ukrudtet alligevel kan dukke op. Så sørg for at fjerne skarpe sten og lignende, inden du lægger dugen ud.

Brug ukrudtsdug i plante- og sandkasse

Ukrudtsduge kan med fordel også bruges som bund i plantekassen eller højbedet. Dugen kan være med til at holde jorden inden for rammen, hvis der er lidt huller mellem brædderne i plantekassen. Og så sørger den for, at der ikke vokser ukrudt op nedefra og gør det lettere at holde bedet. Af samme årsager bruges ukrudtsdugen også til sandkassen, hvis den står på jorden i haven. Ukrudtsdugen sørger på samme måde for, at der ikke vokser græs og ukrudt op i sandet. 

I jem & fix har vi ukrudtsdug i flere forskellige mål og til markedets laveste priser. Det er også her, du finder jordspyd til at holde ukrudtsdugen fast, så den ikke flyver væk. Se hele udvalget her på siden og bestil online eller besøg din lokale jem & fix.