Ukrudtsdug


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Fri fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online

Hold ukrudtet nede med en ukrudtsdug

Er du træt af at bruge masser af tid og knofedt på at luge ukrudt i haven? Eller skal du lægge ny terrasse, og vil du gerne undgå at der spirer ukrudt frem i fugerne mellem fliserne? Så skal du have fat i en ukrudtsdug, inden du begynder dit anlægningsarbejde. Med en ukrudtsdug behøver du nemlig aldrig bekymre dig om uønsket plantevækst i haven eller på terrassen.

En ukrudtsdug er et underlag, som sørger for at holde al ukrudt nede, og den kan både bruges direkte på jorden eller under fliser, træ eller anden belægning i haven eller indkørslen. En ukrudtsdug er fremstillet i et ekstremt holdbart materiale, der nærmest ikke kan slides op, og derfor kan en ukrudtsdug anvendes stort set alle steder, hvor du ikke vil bruge tid på at fjerne ukrudt og tidsler. Ukrudtsdugen dækkes til med skærver eller barkflis eller fastgøres med spyd. Og du behøver ikke bekymre dig om, at din ukrudtsdug forgår med tiden, da den hverken kan mugne eller rådne.

I jem & fix har vi ukrudtsdug i flere forskellige mål og til markedets laveste priser. Det er også her, du finder kantskinner til græs- eller belægningskanten samt jordspyd til at holde ukrudtsdugen fast. Se hele udvalget her på siden og bestil online.