Krydsfiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige plader i krydsfiner

Hvis du skal bruge plader til et byggeprojekt, der både skal være lette at håndtere, nemme at arbejde med og tilpasse, men som samtidig også skal have en høj styrke og brudsikkerhed - så er den gode, gammeldags plade i krydsfiner et rigtig godt og økonomisk valg. Krydsfiner består af tynde lag finer, som er meget tynde lag træ. Fordi de forskellige lag er limet så tæt sammen, får man en utrolig robust plade, der faktisk er stærkere end en træplade i samme tykkelse. Men selvom krydsfiner har den gode egenskab, at det er utrolig robust og brudsikkert, er det stadig nemt at håndtere og arbejde med. Med det rette værktøj er en plade i krydsfiner nem at skære eller save til, og man kan endvidere male, lakere eller tapetsere krydsfiner-plader helt som man vil. 

Krydsfiner egner sig godt til både inden- og udendørs brug. Dog skal du være opmærksom på, at det kan være en god ide at give pladerne en eller anden form for overfladebehandling, hvis de skal bruges udenfor, da de herved holder længere. 

I jem & fix har vi plader i krydsfiner til forskellige priser og i forskellige mål. Leder du efter en ny trailerplade, finder du også et krydsfiner-plade beklædt med combi-netfilm, som egner sig godt som bund i traileren.