Haveborde


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Haveborde til terrassen og haven

Når det er sommer, og solen skinner, samles vi gerne med familie og venner udendørs. Det kan være over kolde drikkevarer eller lækker mad, og her er havebordet centrum for mødet. Der hygges ved bordet i mange timer, og havemøblerne er samlingspunktet i haven. Derfor er det en god idé at være ude i god tid, så du kan få netop det havebord, som passer bedst til din terrasse, altan eller have. Du kan med fordel placere flere haveborde rundt omkring i havens kroge og hyggehjørner og på den måde skabe et personligt havemiljø, hvor du altid kan finde et spot, hvor du kan nyde solens varme stråler og havens mange dufte.

Leder du efter et nyt havebord, så er du her landet det helt rigtige sted. Hos jem & fix finder du både store og små haveborde, så du kan få et, der passer perfekt til din have.

Vælg det rette materiale til havebordet

Haveborde er lavet i mange forskellige materialer: Træ, teak, jern, aluminium, nonwood og polywood for bare at nævne nogle. Start med at overveje, hvor meget vedligeholdelse du ønsker. Vil du bare kunne rengøre bordet, når sommersæsonen starter, så skal du vælge et vedligeholdelsesfrit bord. Ellers kan du vælge frit mellem de øvrige materialer, hvor et havebord i træ vil kræve, at det bliver slebet og givet olie med jævne mellemrum, så det bevarer sin flotte overflade.

Hos jem & fix har vi primært borde i vedligeholdelsesfrie materialer. Stellet er af aluminium, mens bordpladen er i nonwood eller polywood. Begge materialer er plast, som har en overflade, der mindre om træ. Det har altså træets årer, men er lavet af plast, og det gør bordet vedligeholdelsesfrit. Bordpladerne fås i forskellige farver – også i teak, så det ligner et rigtigt træbord. Fordelen ved de vedligeholdelsesfrie borde er også, at de kan tåle at stå ude i al slags vejr. Hvis det er et træbord, anbefales det at tage det ind, når sæsonen er ovre. Men med nonwood eller polywood kan du lade bordet stå – vi anbefaler dog stadig et overtræk til havemøblerne, så de er beskyttet, når de ikke bliver brugt. Men temperaturerne udendørs klarer de uden problemer - også når det bliver vinter. 

Skal du have et stort eller lille havebord?

Ud over materialet skal du selvfølgelig også overveje størrelsen på havebordet. Det afhænger naturligvis først og fremmest af pladsen på terrassen, i haven eller på altanen. Dernæst skal du overveje, hvor mange der normalt skal være om bordet. Er I en storfamilie med 4 børn, skal det nok være et af de store borde, er det oftest kun dig selv, der skal bruge bordet, vil et mindre være at foretrække. Har I brug for ekstra plads ved bordet, kan du altid vælge et havebord med udtræk eller måske et foldebord, som er klar til at blive slået op, når der er ekstra gæster. 

Billige havebord hos jem & fix

Hos jem & fix finder du et bredt udvalg af havemøbler, og vi har helt sikkert også dit næste havebord til lav pris. Her på siden kan du se vores sortiment og bestille dit nye havebord, eller du kan finde det bord, som du gerne vil se i din lokale jem & fix. Tjek lagerstatus og køb det i dag. Når du har valgt bord, kan du se nærmere på vores havestole, så du kan sidde godt ved det nye bord.