Havebord Havanna 90x90 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9037906

Havebord Havanna 90x90 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9037906
  • Sunlife Havanna havebord på 90 x 90 cm og en højde på 74 cm
  • Bordet er lavet med et stel i sort aluminium, og bordpladen er i sort nonwood
  • Vedligeholdelsesfrit havebord, der kan kombineres med de øvrige borde i Havanna-serien
498.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Havebord Havanna på 90 x 90 cm

Sunlife havebord Havanna med stel i sort, pulverlakeret aluminium og med lameller/slats af sort nonwood på bordpladen. Slatsene er 6,5 cm brede og 1,3 cm høje. Bordet måler 90 x 90 cm, og det er 74 cm højt. Benene måler 38 x 38 x 1 mm og har 2 justerbare skruer.

Bordet størrelse gør det velegnet til brug som både cafébord med 2 eller 4 stole til. Desuden passer det i størrelsen til de andre haveborde i Havanna-serien, og man kan derfor sammensætte flere borde med hinanden alt efter behov.

Rust- og vedligeholdelsesfrie materialer

Stellet er lavet af pulverlakeret aluminium, som er meget velegnet til havemøbler. Materialet er rust- og vedligeholdelsesfrit, og det kræver derfor stort set kun almindelig rengøring med sæbevand. Desuden er havemøbler i aluminium meget lette og derfor praktiske og nemme at flytte med. Nonwood er et robust kunstmateriale med flot træ-struktur, som er meget hårdfør og derfor velegnet til havemøbler. Materialet sprækker eller revner ikke og kræver ingen løbende vedligeholdelse ud over normal aftørring med sæbevand. Desuden er nonwood UV- og vejrbestandigt, så havemøbler produceret i dette materiale kan stå udendørs året rundt i det omskiftelige danske vejr.

Hvis man ønsker at passe ekstra godt på sine møbler, kan man evt. overdække dem med et overtræk, når de ikke er i brug. Du finder vores udvalg af overtræk under havetilbehør.

Sunlife_logo

Specifikationer

Type Værdi
Dybde 90 cm
Bredde 90 cm
Type Havebord
Materiale Nonwood
Farve Sort