Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Havetilbehør


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Masser af billigt havetilbehør

Er du på jagt efter nyt og billigt havetilbehør? Så er du havnet det rette sted. I jem & fix har vi nemlig masser af billigt havetilbehør til enhver haveejer, og her på siden finder du et udvalg. Så kig nærmere på varerne på siden her, og find inspiration i vores billige havetilbehør.

En velindrettet og hyggelig have kræver det rette havetilbehør, og det finder du naturligvis i jem & fix' store sortiment. Vi har en masse forskelligt havetilbehør, og her på siden finder du blandt andet havetilbehør som overtræk til havemøbler, udendørs bloklys til de lange sommeraftener ved havebordet, samt varer som haveskab og komposter.

Foruden havetilbehør finder du selvfølgelig også alt andet, du skal bruge til din have i jem & fix. Vi har alt i artikler og redskaber til vanding, anlægning, beskæring og pasning af haven, og derudover kan du også finde alt i værktøj, redskaber og byggematerialer til alle slags store og små projekter i haven.

Bestil dit havetilbehør online eller kør forbi en af vores mange lokale butikker. Hvis du ikke har plads til dit havetilbehør i bilen, er du meget velkommen til at låne en trailer til hjem-transport af dine varer.

Køb dit havetilbehør i jem & fix - så kan du hurtigt få fixet de sidste ting i haven!