Gulve


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Flotte gulve i mange udgaver - Køb nyt gulv til lavpris

Det gør ikke noget, hvis dit nye, flotte gulv er let at vedligeholde og praktisk i brug i dagligdagen, gør det vel? Vi går hen over, flytter rundt eller stiller ting på vores gulv hver eneste dag, og derfor skal gulvet gerne kunne holde til lidt af hvert. Men selvom gulvet skal være holdbart og slidstærkt, må det naturligvis også gerne være flot at se på. Her på siden kan du se vores spændende udvalg af fine og holdbare gulve i jem & fix.

Vi har mange forskellige slags gulve til lave priser. Udvalget består blandt andet af forskellige parketgulve samt laminatgulve. Vores parketgulve findes i mange forskellige varianter i træsorter som fx ask eller eg lakeret med mørk eller lys lak. Disse gulve er yderst slidstærke og kan fx bruges, selvom du har gulvvarme.

Udvalget af laminatgulve i jem & fix fås ligeledes i mange varianter. Laminatgulve holder sig pæne i mange år pga. den særlige overflade, gulvbeklædningen har, som er slidstærk og nem at holde ved lige. Vores laminatgulve fås fx med en overflade, der ligner et klinkegulv af sten eller flotte mørke eller lyse egetræsgulve. Laminatgulve er perfekt til børnefamilien, som ønsker et flot udseende gulv, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Få inspiration her på siden til din nye gulvbeklædning, og køb online eller i en af vores butikker.

 

Klikgulve - det perfekte “gør det selv”-gulv

Klikgulv er en særdeles praktisk type gulv, der både er nem at montere, rengøre og vedligeholde. Når du skal lægge klikgulv, kan du gøre det helt uden brug af lim, søm og skruer. Derfor er et klikgulv velegnet til dig, der gerne vil lægge dit gulv selv, men som måske ikke er den store gør det selv-mand eller -kvinde. Med et klikgulv kan det nemlig ikke gå galt - dog skal du huske at måle rummet op, så du ved præcis hvor meget gulv du skal bruge. På den måde undgår du at stå til sidst og mangle en række gulvbrædder, ligesom du også kan danne dig et overblik over, om du fx får brug for at lægge en række smallere brædder for at få klikgulvet til at passe til rummet. Så det kan altså godt betale sig, at du starter med at planlægge processen grundigt.


Klikgulve i mange flotte træfarver

Hos jem & fix har vi et stort og flot udvalg af mange forskellige typer klikgulv. Så uanset om du skal bruge klikgulv til køkken, badeværelse eller stue, har vi en variant, der vil passe ind i din bolig. Vi har klikgulve i en række forskellige træsorter, så her finder du flot gulvbeklædning til både nye og ældre huse. Skal dit klikgulv være i mørke, lyse, kolde eller varme toner? Lad dig inspirere af vores store udvalg og find netop det gulv, der passer til dine ønsker.

 

Skal der lægges laminatgulv? Gør gulvmonteringen nemmere med det rette udstyr

Hvis du skal til at lægge et nyt laminatgulv, men du står og mangler monteringsværktøjet til gulvmonteringen, så kan du kigge på denne side, hvor du finder det rette udstyr og tilbehør til montering af laminatgulve. Når du monterer laminatgulve, så kan du få brug for kiler til udligning, og et trækjern og en slagklods, så plankerne kan monteres korrekt.

Leder du et nyt gulv, så kan du tage et kig her, hvor du kan se hele vores store udvalg af flotte laminatgulve, parketgulve og vinylgulve. Hos jem & fix kan du få et nyt, moderne og slidstærkt gulv, uden at det behøver at koste dig en hel bondegård. 

 

Køb dit nye gulv i jem & fix

Foruden klikgulve i mange varianter finder du i jem & fix også alt det tilbehør, du skal bruge til dit nye gulv. Husk gulvunderlag, fx dampspærre og lyddæmpningsunderlag, inden du går i gang med at lægge gulvet. Du finder også montagesæt, kiler og lister her, så du kan få det pæneste resultat.