Gulvbeklædning

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Billig gulvbeklædning i mange udgaver

Det gør ikke noget, hvis din nye flotte gulvbeklædning er let at vedligeholde og praktisk i brug i dagligdagen, gør det vel? Vi går hen over, flytter rundt eller stiller ting på vores gulv hver eneste dag, og det skal derfor gerne kunne holde til lidt af hvert. Men selvom gulvet skal være holdbart og slidstærkt, må det naturligvis også gerne være flot at se på. Her på siden kan du se vores varierede udvalg af fine og holdbare gulvbeklædninger i jem & fix.

Vi har mange forskellige slags gulvbeklædninger til lave priser. Udvalget består blandt andet af forskellige parketgulve samt laminatsgulve. Vores parketgulve findes i mange forskellige varianter i træsorter som fx ask eller eg lakeret med mørk eller lys lak. Disse gulvbeklædninger er yderst slidstærke og kan fx bruges, selvom du har gulvvarme.

Udvalget af laminatgulve i jem & fix fås ligeledes i mange varianter. Laminatgulve holder sig pæne i mange år pga den særlige overflade, gulvbeklædningen har, som er slidstærk og nem at holde ved lige. Vores laminatgulve fås fx med en overflade, der ligner fx et klinkegulv af sten eller flotte mørke eller lyse egetræsgulve. Laminatgulve er perfekt til børnefamilien, som ønsker et flot udseende gulv, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Få inspiration her på siden til din nye gulvbeklædning, og køb online eller i en af vores butikker.