Byttefrist og returret er forlænget til 31. marts. Læs mere her >

Håndvaske


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af håndvaske til badeværelset

Går du og overvejer at fixe et nyt badeværelse med helt nye badeværelseselementer? Eller er det ved at være på tide at udskifte den gamle porcelænsvask i badeværelset? I jem & fix finder du flere forskellige billige håndvaske til badeværelset til stærke, konkurrencedygtige priser.


Håndvaske til små og store badeværelser

I jem & fix har vi håndvaske til badeværelset i mange forskellige udformninger, og uanset om du har masser af spillerum til at slå dig løs på, eller om du skal spare på pladsen på badeværelset, finder du også en håndvask, der passer til lige netop din bolig. Bor du fx i en lille lejlighed i byen, har du typisk ikke så meget plads at rutte med på badeværelset eller toilettet, som hvis du bor i et hus. I sådan et tilfælde er en hjørnevask til badeværelset en rigtig god løsning, hvis det kniber med pladsen, da den kun optager et minimum af plads i rummet. En hjørnevask til badeværelset er derfor oplagt til dig, der gerne vil udnytte kvadratmeterne i din bolig bedst muligt. I jem & fix' sortiment af håndvaske til badeværelset finder du både store og små modeller, ligesom vi også er leveringsdygtige i både vægmonterede håndvaske og håndvaske til nedfældning i badeværelseselementer. Vores håndvaske til badeværelset fås i mange forskellige udformninger, både runde, firkantede og ovale.


Forny dit badeværelse med en ny, flot og ikke mindst billig håndvask

Det kan være både rigtig dyrt og omstændeligt at renovere eller modernisere et badeværelse, men mindre forandringer kan også være med til at skabe et helt nyt miljø og en mere moderne atmosfære i det rum, vi alle sammen bruger flere gange hver eneste dag. Så hvis du drømmer om at forny badeværelset uden at skulle sætte et stort budget af til det, er en ny håndvask et godt sted at starte. I jem & fix finder du håndvaske til utroligt lave priser, så for få hundrede kroner kan du komme i gang med at indrette dit badeværelse lige efter din smag. Mangler du yderligere inspiration til nem og billig fornyelse af badeværelset, kan du også med fordel kaste et blik på denne kategori, hvor du finder en masse forskelligt tilbehør til badeværelset som fx hylder, kroge og sæbedispensere.


Håndvaske til alle typer badeværelser

Se det store udvalg af billige og flotte håndvaske til badeværelse på siden her. Vores sortiment af håndvaske er naturligvis af høj kvalitet, men til markedets absolut laveste priser. Husk, at de fleste af vores badeværelsesvaske leveres uden et armatur - derfor har vi samlet vores udvalg af flotte og billige håndvaskarmaturer her, så du kan finde lige præcis det armatur, der passer bedst til din nye håndvask. Derudover skal du være opmærksom på, at håndvaskene leveres uden monteringsbolte og bundventiler, hvorfor disse også skal tilkøbes. Se kategorien med reservedele til håndvaske, hvor du blandt andet finder bundventiler, hårfangere og gummiringe.


Leder du efter flere artikler til indretningen på badeværelset, har vi også et godt sortiment af diverse badeværelsesmøbler, toiletter, spejle, badeforhæng og håndklædetørrere samt masser af andet tilbehør til badeværelset. Er du på jagt efter en håndvask til køkkenet, har vi et stort udvalg af billige stålvaske til køkkenet, som du kan gå på opdagelse i på siden her.