Juletræsfod


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Få fod på juletræet med en juletræsfod

Højt fra træets grønne top stråler juleglansen - men juleglansen er nu finest, hvis juletræet står helt lige uden at vakle! Derfor er en god og robust fod til juletræet en af de mest essentielle ting i din samling af juletilbehør, hvis du altså gerne vil have, at dit juletræ skal stå flot, rankt og ikke mindst stabilt.

En juletræsfod skal der til

Har din gamle juletræsfod kendt bedre dage? Måske har din juletræsfod været i familien i flere generationer, og selvom der kan være mange traditioner forbundet med juletiden, kan det aldrig skade at supplere sit juletilbehør med fx en juletræsfod af nyere dato. En god juletræsfod sikrer nemlig, at dit juletræ står sikkert og forsvarligt og ikke mindst nogenlunde lige, så det er klart til at blive danset og sunget om efter julemiddagen. Med en god og stabil juletræsfod er det også langt mere forsvarligt at have levende stearinlys på træet, så hvis der skal være helt styr på både træ og juleglans, så kan en juletræsfod fra jem & fix' store julesortiment være en god investering, som du kan glæde dig over hvert år til jul.

En juletræsfod til enhver smag

I vores sortiment finder du både juletræsfødder i plastik, metal og træ, så uanset hvilken slags juletræsfod, der passer bedst til smag, indretning og øvrige julepynt, så finder du en fod til dit juletræ hos os. Vi har juletræsfødder i forskellige prisklasser og designs, og vi har både modeller med og uden vandbeholder. Når du skal købe en juletræsfod, så bør du fx overveje, hvor stort et juletræ foden skal være beregnet til. Nogle juletræsfødder passer til træer på maks. 2 meter, mens andre passer til træer på helt op til 3 meter i højden. 

Mange danskere har juletræsfødder i træ, fordi det giver et traditionelt og naturligt udtryk, og det er da også en løsning, der egner sig godt til juletræer, der kun står inde i dagene omkring juleaften. Men en juletræsfod i plastik med vandbeholder er smart, hvis du ønsker at have dit juletræ stående indenfor i længere tid, fordi træet vil holde sig grønt og friskt i længere tid.

Skjuler til juletræsfod

Hvis du allerede har en juletræsfod, som du er meget glad for, men som måske har set bedre dage, så kan det være, at du skulle tage et kig i vores julesortiment for at se, om du kan finde en skjuler til din juletræsfod, som falder i din smag. En juletræsfodsskjuler kan se ud på mange måder, men de er ofte lavet af stof, fx naturfarvet jute, og fungerer ved at omkranse juletræsfoden og dermed gemme den væk. En skjuler kan både være pæn og praktisk, fordi den også sørger for, at de helt små pakker ikke kan forsvinde helt væk inde under træet.

Hos jem & fix kan du altid købe en billig juletræsfod online eller i en af vores mange lokale butikker.