Juletræsfod


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Få fod på juletræet med en juletræsfod

Højt fra træets grønne top stråler juleglansen - men juleglansen er nu finest, hvis juletræet står helt lige uden at vakle! Derfor er en god og robust fod til juletræet en af de mest essentielle ting i din samling af juletilbehør, hvis du gerne vil have at dit juletræ skal stå flot, rank og ikke mindst stabilt.
 


En juletræsfod skal der til

Har din gamle juletræsfod kendt bedre dage? Måske har din juletræsfod været i familien i flere generationer, og selvom der kan være mange traditioner forbundet med juletiden, kan det aldrig skade at supplere sit juletilbehør med fx en juletræsfod af nyere dato. En god juletræsfod sikrer nemlig, at dit juletræ står sikkert og forsvarligt og ikke mindst nogenlunde lige, så det er klar til når der skal danses og synges efter julemiddagen. Med en god og stabil juletræsfod er det også langt mere forsvarligt at have levende stearinlys på træet, så hvis der skal være helt styr på både træ og juleglans, kan en juletræsfod fra jem & fix' store julesortiment være en god investering, som du kan glæde dig over hvert år til jul.
 


En juletræsfod for enhver smag

I vores sortiment finder du både en juletræsfod i plastik, metal og træ, så uanset hvilken slags juletræsfod der passer til din indretning, smag og den øvrige julepynt, finder du en fod til dit juletræ hos os. Vi har juletræsfødder i forskellige prisklasser og designs. Vi har også både modeller med og uden vandbeholder.

Køb din juletræsfod online eller i en af vores mange lokale butikker.