Juletræsfod


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Få fod på juletræet med en juletræsfod

Højt fra træets grønne top stråler juleglansen - men juleglansen er nu finest, hvis juletræet står helt lige uden at vakle! 

Har din gamle juletræsfod kendt bedre dage? Måske har din juletræsfod været i familien i flere generationer, og selvom der kan være mange traditioner forbundet med juletiden, kan det aldrig skade at supplere sit juletilbehør med fx en juletræsfod af nyere dato. En god juletræsfod sikrer nemlig, at dit juletræ står sikkert og forsvarligt og ikke mindst nogenlunde lige, så det er klar til når der skal danses  og synges efter julemiddagen. Med en god og stabil juletræsfod er det også langt mere forsvarligt at have levende stearinlys på træet, så hvis der skal være helt styr på træ og juleglans, kan en juletræsfod fra jem & fix' store julesortiment være en god investering, som du kan glæde dig over hvert år til jul.

I vores sortiment finder du både en juletræsfod i plastic, metal og træ. Vi har juletræsfødder i forskellige prisklasser og designs. Til det indendørs juletræ er en juletræsfod i teak-look et godt og elegant valg, mens du til det udendørs juletræ sagtens kan nøjes med billig juletræsfod i plastic. 

Køb din juletræsfod online eller i en af vores mange lokale butikker.