Gulvmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Gulvmaling til lave priser

Det bliver stadig mere og mere populært at male sit træ- eller betongulv, og i jem & fix finder du flere varianter af billig gulvmaling til både cement-, beton- og trægulve. Med en god gang gulvmaling giver du ikke blot dit hjem en hurtig og nem make-over, du gør også dig selv en tjeneste i forhold til rengøring og vedligeholdelse af gulvet. De fleste typer maling til gulve er nemlig utrolig slidstærke og giver dig en overflade, der er mere modstandsdygtig overfor ridser og hak, ligesom den er lettere at rengøre.

Derudover er gulvmaling en let og billig måde at give dine stuer eller dit køkken et nyt look. Fx kan et lag maling til trægulve i en hvid nuance lyse hele din stue op og give dig fornyet inspiration til hjemmet. Fordi vores gulvmaling er så slidstærk og tæt er det derfor også let at påføre på gulvet, så længe du har gjort det grundigt rent. Malingen flyder netop godt sammen med gulvet og efterlader ingen irriterende malerstriber, og det nymalede gulv vil fremstå blankt og jævnt.  

Find den type og farve gulvmaling, der passer til dit gulv, her på siden, og køb online eller i en af vores jem & fix-butikker.