Blandingsbatterier til bad og brus


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige blandingsbatterier til badeværelset

Hos jem & fix kan du finde et bredt sortiment af blandingsbatterier og armaturer til badeværelset. Når du skal vælge armatur til din håndvask eller blandingsbatteri til bruseren og badekarret, er der nemlig flere ting, du bør tage med i dine overvejelser. Først og fremmest skal du finde et blandingsbatteri, der passer til den stil, du har valgt til dit badeværelse. Er dit badeværelse holdt i rene, enkle linjer, passer det bedst med et enkelt og stilrent blandingsbatteri. Har du et gammeldags badeværelse kan du med fordel vælge et blandingsbatteri med flere detaljer, som fx et Magnolia blandingsbatteri til bruseren, der med det lidt retro-agtige look passer godt til et personligt indrettet badeværelse.

Vores udvalg af armaturer og blandingsbatterier findes i alle prisklasser, og her på siden kan du gå på jagt efter den model, der passer bedst til netop dit badeværelse. Har du brug for mere inspiration til indretning på badeværelset, kan du også med fordel gå på opdagelse i vores kategorier med badeværelsesmøbler, badeforhæng og toiletsæder. 

Køb dit nye blandingsbatteri her i vores webshop, eller kig ind forbi en af vores mange lokale forretninger. Vi har markedets laveste priser og et kæmpe udvalg, så uanset hvad du mangler til dit badeværelse, finder du det i jem & fix!