Geyser Ergo brusestangsæt krom

Varenr.: 9054222

Geyser Ergo brusestangsæt krom

Varenr.: 9054222
  • Geyser Ergo brusestangsæt bestående af håndbruser Ø100 mm, hovedbruser Ø225 mm, brusestang, bruseslange og termostat
  • Der skiftes nemt mellem hånd- og hovedbruser ved at dreje på termostatens håndtag - den ene vej tænder håndbruseren, den anden vej tænder hovedbruseren
  • Bruseslangen er 150 cm lang, mens brusestangen har en længde på 106,5 cm, som kan forlænges med det medfølgende forlængerstykke på 15 cm
  • Vægkonsollen, hvor brusestangen skal monteres, kan justeres i højden og dybden, så den kan tilpasses dit badeværelse
  • Der medfølger filterpakninger, mens vægrosetter købes for sig
  • Brusestangsættet er i krom, og der er 5 års drypgaranti
1099.00

Varebeskrivelse

Geyser Ergo brusestangsæt i krom

Geyser Ergo er et komplet brusestangsæt med hovedbruser, håndbruser, brusestang, bruseslange og termostat. Sættet er lavet i krom, og du kan her læse mere om de forskellige dele:

  • Hovedbruseren har en diameter på 225 mm, mens håndbruseren har en diameter på 100 mm. De er begge med rubberclean for nem rengøring af dyserne på brusehovederne. Begge brusere har én stråletype.
  • Brusestangen har en længde på 1065 mm, og der medfølger en forlænger på 150 mm, så du har mulighed for at gøre brusestangen længere. Der er desuden en holder på brusestangen til håndbruseren, og holderen kan flyttes op og ned.
  • Bruseslangen er på 150 cm, og den monteres på det medfølgende termostat.

Termostaten er med integreret omskifterfunktion, som gør det nemt at vælge mellem hånd- eller hovedbruser. Drejes den ene vej, aktiveres hovedbruseren, og drejes den modsatte vej, aktiveres håndbruseren. Den har en skoldingssikring og er med ergonomiske greb.

Vægkonsollen, hvor brusestangen monteres øverst, kan justeres både i dybden og højden. Fordelen ved, at den kan justeres i dybden er, at hvis fliserne stopper, hvor den skal monteres, kan du stadig gøre den lodret ved at justere dybden. Fordelen ved at kunne justere i højden er, at du kan ramme et punkt mellem fliserne eller et hul fra tidligere, når den monteres. 

Der medfølger filterpakninger, som er med til at forlænge armaturets levetid, mens vægrosetter købes for sig (fås på varenr. 9027447). Er der tale om et helt nyt badeværelse, hvor brusestangsættet skal monteres, anbefales det at tilkøbe forskruningssættet varenr. 9001246, hvor vægrosetterne også medfølger. 

Sættet er lavet i krom, og der er 5 års drypgaranti. 

Geyser

Specifikationer

Type Værdi
Antal udgange 2
Type Brusesystem
Mærke GEYSER
Overflade Krom
Inkl. rosetter Nej

Dokumentation