Barkflis


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Barkflis til smukke blomsterbede

Vil du have en flot og dekorativ have med orden i dine blomsterbed, kan barkflis være med til at gøre jobbet. Med barkflis og dækbark kan du gøre din have og dine blomsterbede flotte og dekorative at se på. Foruden at bedene ser smukke ud med bark eller flis, slipper du også for at luge ukrudt, og du behøver ikke vande så ofte om sommeren, da barkflis holder på fugten og skaber mindre temperatursvingninger i jorden. Barkflis er derfor en rigtig god løsning, hvis du fx vil have flotte blomsterbede og ikke har meget tid til at arbejde i haven, eller hvis du ikke har grønne fingre.

Du kan få flere forskellige udgaver af barkflis, der er lavet af forskellige typer af bark. Dette kan blandt andet være pinjebark. Du kan her på siden også finde dækbark, som effektivt afdækker mod ukrudt og kan bruges både på store områder i din have eller i dine højbede mellem de farverige blomster og planter.

Find den type barkflis eller dækbark, som passer til dine blomsterbede og have blandt vores udvalg her på siden, og køb din barkflis online. Du kan også besøge en af vores jem & fix-butikker, som ligger over hele landet.