Lyskæder


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Lyskæder

Den hyggelige juletid står for døren, og det betyder, at det endelig er tid til at finde alle juledekorationerne frem og fejre denne søde juletid med masser af julelys og -pynt. I jem & fix elsker vi jul, og derfor tilbyder vi de nemmeste og billigste løsninger til dig, der ønsker at gå all-in på julebelysningen. Uanset om du skal dekorere dit hus eller din lejlighed, så vil du hos jem & fix kunne finde inspiration til juleudsmykningen i vores store sortiment af lys og juledekorationer. På denne side finder du alle vores lyskæder – både lyskæder til inde og ude, og herunder kan du finde LED lyskæder med batteri og med ledning, juletræskæder, klyngelys, farverige lys samt LED dekorationer. Alle vores lyskæder er selvfølgelig af høj kvalitet til lave priser og er nemme at hænge op.

Indendørs lyskæder

En nem og hurtig måde at skabe den rette, hyggelige, julede stemning kan være at dekorere boligen indenfor med LED julelys. Lysdekorationer er blevet rigtig populære, og med god grund for de kan bruges på tværs af sæsoner og på et væld af forskellige måder: hæng fx dine lyskæder op langs vægge eller vinduer og skab din helt egen julede lyssætning, som kommer til sin fulde ret, når mørket falder på. Du kan også bruge dem som pynt på julebordet eller som dekoration i vinduerne – fx ved at bruge en lyskæde med batteri som dekoration i en glasvase. Har du nogle kedelige vandrør, som du gerne vil camouflere - eller nogle hyggelige, gamle træspær, du gerne vil fremhæve, så er lyskæder oplagte til formålet. 

Udendørs lyskæder

Med lyskæder til haven kan du nemt og hurtigt skabe en hyggelig julestemning udenfor, og så kan de genbruges år efter år. I jem & fix kan du nemlig købe billige LED lyskæder i mange forskellige længder og designs, som fx klassiske hvide lyskæder eller hvide lysnet eller lystov, der kan vikles omkring buske, træer eller flagstangen for at skabe en hyggelig stemning i de mørke vintermåneder. Hvis du ønsker at skrue helt op for julestemningen i haven, så har vi også lyskæder med farvede eller blinkende lys, som skaber et mere festligt udtryk. Husk evt. at købe et døgnur med tidsindstilling til dine havelys, så du ikke behøver at huske at tænde og slukke lyset hver dag, samt at de ikke bruger unødvendigt meget strøm.

Selvom lyskæder af mange bruges ved juletid, er lyskæder også ideelle til at sprede hygge resten af året. Fx er lyskæder med batteri særdeles smart som udendørs dekoration til sommerens havefester, hvis der også her ønskes at skabe en hyggelig og stemningsfuld festkulisse.

LED julebelysning til markedets laveste priser

Hos jem & fix har vi et stort udvalg af super flotte lyskæder til både inden- og udendørs brug, og vores priser er naturligvis konkurrencedygtige. Foruden vores mange lyskæder til lave priser finder du også en masse andre juleartikler hos os, så du nemt, hurtigt og ikke mindst billigt kan få pyntet ordentligt op til den forestående højtid. Se også vores udvalg af fine Pyntetræer og Julepynt med lys, hvor du kan finde julefigurer i alverdens afskygninger som sammen med lyskæderne er med til at gøre din udendørs oppyntning ekstra stemningsfuld.


Køb dine lyskæder online eller i en af vores mange lokale butikker.