Ubehandlet træ


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af ubehandlet træ

I jem & fix har vi masser af byggematerialer til den flittige før det selv-mand eller -kvinde. Skal du fx i gang med et spændende indendørs byggeprojekt, hvor du skal bruge ubehandlet træ? Hvis du for eksempel skal i gang med at lægge nyt tag eller renovere den eksisterende tagkonstruktion, er ubehandlet træ velegnet som tagspær. Ubehandlet træ kan også med fordel anvendes som skelet til skillerum og mange andre spændende byggeprojekter indendøre. Dog egner ubehandlet træ sig bedst til indendørs projekter, hvor træet ikke kommer i kontakt med fugt.

Vi har ubehandlet træ i mange forskellige længder og mål, så du kan få lige præcis de stykker træ, du mangler til dit gør det selv-projekt. Du kan se vores store udvalg her på siden - dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle typer af ubehandlet træ, der sælges via vores webshop, men du er naturligvis altid velkommen til at kigge indenfor i en af vores mange butikker og finde præcist det træ, du skal bruge.

Er du på jagt efter træ til udendørs byggeprojekter som fx brædder til ny træterrasse, kan du tage et kig på vores store udvalg af imprægneret træ, som du finder på siden her.