Jungle Gym Legetårne


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Jungle Gym legetårne & gyngestativer

Jungle Gym har i mange år været den førende og mest nyskabende producent af gode, robuste og fleksible udendørs legetårne til børn, og i jem & fix har vi et kæmpe udvalg af legetårne og gyngestativer fraJungle Gym samt Jungle Gym tilbehør. Så kig videre her på siden, og lad gerne ungerne kigge med, når I skal finde det helt rigtige legetårn til jeres have.

 

Jungle Gym giver timevis af udfordrende og stimulerende lege

Jungle Gym er et hollandsk firma, der har produceret legetårne i høj kvalitet i snart to årtier, og visionen bag de lækre legetårne i træ er at skabe gode og robuste udendørs legeredskaber i høj kvalitet, der udfordrer, stimulerer og udvikler dine børns evner til både at lege, balancere og bevæge sig. Derfor er Jungle Gym legetårne designet af dygtige designere med det formål at give de bedste og mest stimulerende rammer for dit barns lege. Jungle Gym legetårne udfordrer kreativiteten såvel som balancen og motorikken, og kun børnenes fantasi sætter grænser for, hvilken slags lege, Jungle Gym kan danne rammen om.

 

Vælg mellem mange forskellige Jungle Gym legetårne

Alle Jungle Gym legetårne er designet med henblik på at styrke dit barns motorik og balance, og der findes et væld af vidt forskellige legetårne, som du kan vælge mellem. Skal dit nye Jungle Gym legetårn fx være med gynger? Eller skal der være en rutschebane eller klatretårn? Alt afhængigt af, hvor gamle dine børn er, kan du vælge mellem forskellige typer legetårne med varierende sværhedsgrad. Til små børn er et Jungle Gym gyngestativ rigtig velegnet og vil fungere som et godt begynder legetårn. Du kan også få flere forskellige udgaver af legetårne med sandkasse, hvor dine børn kan fordybe sig i mange timers intensiv leg. Sandkassen er placeret i skyggen og er et oplagt sted at søge hen, når solen er på sit højeste. Til de lidt ældre børn, der godt kan klare lidt flere udfordringer, er en Jungle gym klatrevæg et godt valg. Det træner børnenes finmotorik og er en god og sund måde at få brændt en masse energi af på. Mange af legetårnene er bygget op omkring en overdækket balkon, som giver anledning og inspiration til mange sjove lege. Du kan tilmed få Jungle Gym legetårne med en masse tilbehør som fx rat, spand og telefon, hvilket yderligere stimulerer dine børns fantasi og giver inspiration til forskellige lege-scenarier.

 

Hvad følger med dit nye Jungle Gym legetårn?

Jungle Gym legetårnene er alle forskellige og fås i mange variationer. Nogle er med sandkasse og rutschebane, andre med klatrevæg eller klatrenet og du kan også få Jungle Gym legetårne med rebstige. Derudover følger der håndtag og kulørte, skridsikre trappetrin med i pakken, ligesom der til flere af legetårnene følger et lærredstag med. Tagene på tårnene fås også i forskellige udformninger, så du kan selv bestemme om det fx skal være med et spidst, ”telt”-agtigt tag, eller om legetårnet skal have et tag, der er formet som taget på en traditionel lade. Du kan også vælge en model med trætag. Alt afhængigt af, hvilken type Jungle Gym legetårn du vælger, er der forskellige features. Nogle af tårnene leveres inklusiv en ”stjernekikkert”, og til de legetårne, hvor der også er en sandkasse, følger der en presenningbund og et sandkassenet med. Du kan vælge mellem flere forskellige farver rutschebaner, og du har endda mulighed for at tilslutte en vandslange, så rutscheturen får en ekstra, våd dimension.

 

Legetårne med stor fokus på børnenes tryghed og sikkerhed

Alle Jungle Gym legetårne er designet med fokus på dine børns sikkerhed, og derfor er de blevet testet og overvåget meget grundigt for kvalitet og sikkerhed i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 og 9, og de er alle CE-godkendte. Det er forskelligt, hvor mange børn der maksimalt må benytte legetårnene ad gangen: nogle legetårn har en kapacitet på op til 12 børn, mens andre legetårn kun kan bære 5 børn ad gangen.