Kunstige juletræer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Køb dit kunstige juletræ i jem & fix – lavpris er smukt

Der hører sig et juletræ til, når juleaften nærmer sig. Træet skal rejses midt i stuen, så det kan beskues og danses om og skabe den helt rigtige julestemning, som juletræer har gjort det i traditioner. Men er du ligesom mange andre også træt af at støvsuge grannåle op hver dag, og synes du også, at det er en lille smule fjollet at bruge flere hundrede kroner på at få et ægte, dryssende grantræ ind i stuen, så har vi i jem & fix den helt oplagte og økonomisk fornuftige løsning til dig. Her på siden har vi nemlig samlet vores udvalg af kunstige juletræer i forskellige størrelser, der holder sig flotte og grønne, uanset om julen varer helt til påske, eller om du pakker træet væk, så snart juleaften er overstået. 

Fordelene ved et kunstigt juletræ

Det kunstige juletræ er til dig, der kan se fordelene i at bruge det samme træ år efter år. Med et kunstigt juletræ kan du glæde dig over, at du ikke skal støvsuge grannåle op hver dag, og så slipper du også for at skulle bruge en hel dag på at slæbe det ægte juletræ hjem, og du slipper samtidig for alt besværet, når træet skulle have været skaffet af vejen igen. Det genanvendelige juletræ er smart, fordi det bare skal findes frem fra gemmerne, og det kan nemt og hurtigt stilles op og tages ned. Derudover kan et kunstigt juletræ være lige så smukt som et ægte grantræ, når det står i stuen med al sin pynt.

Hvis du er ked af at skulle undvære den skønne duft af gran, så kan du lave en fin grandekoration bestående af et par afklippede grene og placere i stuen, og således er duften af gran sikret igen i år. Se det er nemt og billigt! 

Plastikjuletræ med lys

Selv om de fleste stadig er vant til ægte juletræer, så bliver kunstige juletræer af plastik stadig mere og mere populære, og det er ikke uden grund; udover at kunstige plastikjuletræer holder sig grønne hele julen, og ikke drysser eller visner, og så er de bedre for miljøet, hvis de altså genbruges år efter år. Her hos jem & fix har vi små og store plastikjuletræer, nogle der passer ind i selv de mindste lejligheder, og nogle større og luksuøse plastiktræer med ekstra kraftige grene, der til forveksling ligner den ægte vare. 

Det smarte ved det kunstige juletræ er også, at de fås med integrerede lys, hvilket sparer dig for al besværet med ledninger eller brandfaren ved levende lys. Derudover får du også en smuk og jævn fordeling af lys på træet hvert eneste år, så du behøver dermed kun at fokusere på at pynte træet lige så festligt, som du altid har gjort. Vælger du et kunstigt juletræ uden LED lys, så kan du selvfølgelig også få et smukt og lysende træ med dine egne lyskæder.

Køb dit kunstige juletræ i jem & fix

Du kan finde dit nye genanvendelige juletræ her i vores online butik, eller du kan kigge ind i en vores mange lokale butikker og finde et træ der, som passer til dit behov. Se også vores mange andre juleartikler som fx lyskæder, julepynt og juletøj.