Kunstige juletræer


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Kunstige juletræer visner aldrig

Når juletiden nærmer sig, skal der selvfølgelig også indkøbes et juletræ - det hører jo til! Men er du en af dem, der synes det er en lille smule fjollet at bruge flere hundrede kroner på at få et ægte, dryssende grantræ ind i stuen, har vi i jem & fix den oplagte løsning. På siden her har vi nemlig samlet vores udvalg af kunstige juletræer, der holder sig flotte og grønne, uanset om julen varer helt til påske, eller om du pakker træet væk så snart julen er overstået. 

Kunstige juletræer bliver mere og mere populære, og det er ikke uden grund; kunstige juletræer holder sig grønne, de drysser eller visner ikke, de er langt bedre for miljøet, og så kan de genbruges år efter år. Her på siden finder du vores udvalg af kunstige juletræer i mange forskellige størrelser og kvaliteter. Vi har kunstige juletræer der passer ind i selv den mindste lejlighed, og luksusudgaven med ekstra kraftige grene, der til forveksling ligner den ægte vare. Det er også her du finder kunstige juletræer i miniformat, der fx er ideelle til at skabe julestemning i vindueskarmen. 

Du kan både købe dine kunstige juletræer her i vores online shop, eller du kan kigge ind i en vores mange lokale butikker.