Kunstige juletræer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Et kunstigt juletræ visner aldrig

Når juletiden nærmer sig, skal der selvfølgelig også indkøbes et juletræ, der kan stå i midten af stuen og skabe den helt rigtige julestemning - det hører sig jo til! Men er du en af dem, der synes det er en lille smule fjollet at bruge flere hundrede kroner på at få et ægte, dryssende grantræ ind i stuen, så har vi i jem & fix den helt oplagte og økonomisk fornuftige løsning. På siden her har vi nemlig samlet vores udvalg af kunstige plastikjuletræer, der holder sig flotte og grønne, uanset om julen varer helt til påske, eller om du pakker træet væk, så snart julen er overstået. Dog må du undvære duften af gran - men i stedet kan du glæde dig over ikke at skulle støvsuge grannåle op hver dag.
 

Plastikjuletræer i flere forskellige udgaver

Selv om de fleste har været vant til ægte juletræer, bliver kunstige juletræer i plastik stadig mere og mere populære, og det er ikke uden grund; kunstige plastikjuletræer holder sig grønne hele juletiden, de drysser eller visner ikke, de er langt bedre for miljøet, og så kan de genbruges år efter år, så du slipper for at skulle ud og investere i et nyt juletræ hvert år. Her på siden finder du vores udvalg af kunstige plastikjuletræer i flere forskellige størrelser og kvaliteter. Vi har kunstige plastikjuletræer, der passer ind i selv den mindste lejlighed, og luksusudgaven med ekstra kraftige grene, der til forveksling ligner den ægte vare. 
 

Køb dit plastikjuletræ i jem & fix

Du kan både købe dine kunstige plastikjuletræer her i vores online shop, eller du kan kigge ind i en vores mange lokale butikker. Se også vores mange andre juleartikler som fx lyskæder, julepynt og juletræskæder.