Trailertilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

I jem & fx har vi masser af trailertilbehør til lavpris

Skal du flytte? Eller blot handle stort ind i byggemarkedet? Eller har du en masse haveaffald, der skal på genbrugspladsen? Så er det oplagt at bruge traileren, og i jem & fix finder du masser af trailertilbehør, så du kan få fragtet dine ting nemt og sikkert. Med trailertilbehør kan du nemlig spænde møbler, indkøb og affald forsvarligt fast, så du undgår uheld, når du er ude og trille med traileren. 

Her finder du bagageremme, baglygter og stikpropper til din trailer

I jem & fix har vi et kæmpe sortiment af tilbehør, ekstra- og reserveudstyr til både biler, cykler og trailere, og i denne kategori finder du masser af forskelligt trailertilbehør samt reservedele til trailer som f.eks. bagageremme, anhængerknop og elastikstropper, så du altid er parat til de store indkøb i fx jem & fix. Med trailertilbehør som bagageremme og elastikstropper kan du surre dine indkøb godt fast, så de kommer sikkert med dig hjem uden risiko for at falde af eller blæse væk under transporten. Du finder også trailertilbehør som lygter, næsehjul og trailernet i forskellige mål - kort sagt, så har vi alt, du kan komme til at mangle for at få det optimale udbytte af din trailer. 

Med et trailernet kan du nemt og sikkert laste traileren

Kører du ofte af sted på gøremål med din trailer, så kan det være en god idé at anskaffe dig et trailernet eller cover, så vind og vejr ikke spiller en rolle for transporten af dit gods. Hos os kan du finde billige trailernet, som fx er praktiske at bruge, når der skal køres læs af haveaffald på genbrugsstationen uden at halvdelen flyver af på vejen. Vi har trailernet i flere størrelser til lavpris hver dag.

Trailercover til transport af fx møbler

Kender du det, at du skal ud med den åbne trailer efter fx byggematerialer eller møbler, og så åbner himlen sig, og du må i stedet vente til en anden dag? Med et trailercover i plast kan du ordne dine gøremål altid - uberørt af vejret. Plastcoveret beskytter nemlig dit gods mod regn og slud, men det er også smart, fordi det sikrer, at der ikke sker uheld undervejs, såsom at et let element flyver af traileren pga. vind. Derudover kan du også bruge trailercoveret, når du opbevarer din trailer, hvis den fx står udenfor (evt. kombineret med presenningsbøjler), for altid at have en tør og bladfri trailer klar til brug.

Se udvalget af trailertilbehør på siden her, og køb dit nye trailertilbehør online eller i en af vores mange butikker.