VVS-artikler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Masser af billige VVS-artikler

Har du alt hvad du skal bruge af VVS-artikler? Gode og stabile VVS-installationer kræver de rette VVS-artikler, og det er altid godt at have et lille lager af VVS-artikler som pakninger, rosetter og spændebånd ved hånden. I jem & fix har vi et kæmpe sortiment af alt, hvad du skal bruge til dine VVS-installationer i hus og have, og på denne side har vi samlet alle vores øvrige VVS-artikler. Således finder du i kategorien på siden her et stort udvalg af gode og billige pakninger, brusebeslag, plastrosetter og meget mere til armaturer og VVS. Så hvis du er ved at løbe tør for reservedele som fx muffer, rosetter, pakninger eller andre VVS-artikler, kan du med fordel tage et kig på de mange varer, du finder her på siden. 

Mangler du andre VVS-artikler som fx flexslanger, armaturer eller rør, kan du prøve at kigge i vores andre kategorier under VVS. Her finder du blandt andet et stort udvalg af rør og fittings, armaturer samt slanger og ventiler, så du altid har de VVS-artikler ved hånden, som du skal bruge


Køb dit VVS-tilbehør online og få leveret direkte hjem til døren, eller kig ind i en af vores mange lokale butikker og find det, du mangler!