Arbejdshandsker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Arbejdshandsker til havearbejde og byggeprojekter

Når du arbejder, skal du huske at passe på dine hænder og fingre - uanset om du skal beskære rosenbuske, save brænde eller skovle sne. Her kan et par gode arbejdshandsker eller nitrilhandsker gøre arbejdet lettere og mindre smertefrit. I jem & fix har vi masser af billige arbejdshandsker til alle typer opgaver i slidstærke materialer.

Her på siden kan du finde vores store udvalg, som blandt andet består af havehandsker i flere forskellige farver. De er alle lavet i gode materialer og til lave priser. Du finder desuden flere af vores have- og arbejdshandsker i børnestørrelser, hvis dine børn vil være med til at arbejde i haven eller på gør det selv-projekterne i værkstedet. Til vinterens kolde måneder forhandler vi også med varme arbejdshandsker med foer, så du kan arbejde udenfor om vinteren og stadig have arbejdshandsker på uden at fryse. Vores arbejdshandsker i jem & fix kommer i et stort udvalg af forskellige materialer og udgaver. Find fx arbejdshandsker lavet i polyester, bomuld, latex, syntetisk eller ægte læder mm.

Vælg den type handske, der passer bedst til dit behov og arbejdsområde her på siden og køb et par online. Du kan også besøge en af vores mange jem & fix-butikker landet over og se vores store udvalg af handsker.