Tagsten


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af tagsten & tilbehør

Skal du have nyt tag? Er du i gang med en større renovering af huset, er du ved at bygge nyt hus eller måske har dit nuværende tag brug for en mindre reparation? Hos jem & fix har vi et stort udvalg af tagsten og tilbehør til taget fra mærket Benders. Få et klassisk og holdbart betontag med Benders tagsten til lave priser.

Benders Palema betontagsten er en gennemfarvet tagsten, som har fået to gange overfladebehandling. Det gør, at taget ikke er særlig modtagelig over for mos og alger i en længere periode. Tagstenene fås i modellen Palema 2k og leveres i farverne sort eller teglrød. Vores tagsten i jem & fix fås i mange forskellige varianter til forskellige anvendelsesmuligheder, fx anvendes Benders tudsten til tagrumsventilation, hvis du fx vil have god udluftning på dit loftsrum.

Derudover er alle vores tagsten modstandsdygtige over for alger og mos i mange år frem og derfor pæne at se på i lang tid. Find også et stort tilbehørsprogram i sortimentet, som blandt andet består af top og gratruller i sort eller teglrød samt isoindsats til indvendig isolering af taghætter. Se det store udvalg af tagsten og tilbehør her på siden og køb online, eller besøg en af vores jem & fix-butikker, og bliv inspireret.