hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 Ecosmart m/termostat

Varenr.: 9063240

hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 Ecosmart m/termostat

Varenr.: 9063240
 • Vernis Blend Showerpipe 200 består af hovedbruser, håndbruser, brusetermostat, bruserslange, bruserstang og glider
 • To brusehoveder: Hovedbruser på 205 mm med strålen Rain, og håndbruser på 100 mm med stråletyperne Rain og IntenseRain
 • Vandbesparende EcoSmart-funktion med maks. gennemstrømning på 9,7 l/min ved 3 bar
 • Højdejusterbar holder med trykknap på brusestangen 
 • Justerbar hovedbruservinkel vha. kugleled
 • Termostaten betjenes med to drejegreb og er med sikkerhedsspærre ved 40 °C og justerbar varmtvandsbegrænsning
 • Bruseslangen er 160 cm lang og har en plastbelægning, der er nem at rengøre
1999.00

Varebeskrivelse

hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 EcoSmart m/termostat

Vernis Blend Showerpipe 200 er et komplet brusesæt fra hansgrohe, der passer til ethvert badeværelse. I dette sæt får du en termostat, en hovedbruser, en håndbruser, en bruseslange og en brusestang med glider.

Sættet indeholder:

Vernis brusetermostat

 • Vernis Blend 200 1jet EcoSmart hovedbruser
 • Vario 100 2jet EcoSmart håndbruser
 • Brusestang med glider
 • Metaflex bruserslange på 160 cm

Du kan læse mere om de enkelte dele herunder.

Brusetermostat med skoldningssikring 

hansgrohe Vernis termostat er en 2-grebstermostat, hvor du regulerer vandmængden og -temperaturen med hvert sit greb. For at undgå skoldning er termostaten udstyret med en sikkerhedsspærre ved 40 °C, så vandtemperaturen ikke kan blive højere end 40 °C, medmindre man trykker på en knap for aktivering af højere temperaturer.

Stor hovedbruser, stor fornøjelse 

Hovedbruseren har en stor stråleskive med en diameter på 20,5 cm, der giver en luksuriøs bruseoplevelse med stråletypen Rain, der giver en bred og blød stråle. Hovedbruseren sidder på et kugleled, så den kan vinkeljusteres 15 ° i alle retninger så den passer lige til dine præferencer.

Showerpipen er udstyret med hansgrohes vandbesparende EcoSmart-teknologi, som bruger op til 40 % mindre vand end konventionelle brusere. På den måde kan du reducere vand- og energiomkostningerne og sparer værdifulde ressourcer.

Vandbesparende håndbruser med flere stråletyper

Håndbruseren har en stråleskive, der måler 10 cm i diameter, og er udstyret med to stråletyper - Rain og IntenseRain. Rain er en alsidig og blød stråle, som er perfekt til det daglige brusebad, og stråletypen IntenseRain giver mulighed for en mere intens og målrettet stråle, f.eks. til at skylle shampoo ud af håret. Ved at dreje på stråleskiven, kan du nemt skifte mellem stråletyperne efter behov.

Med i sættet får du en bruserstang, der skal vægmonteres. Stangen er udstyret med en højdejusterbar holder til håndbruseren, som betjenes vha. en trykknap. Stangen måler 19 mm i diameter og 1124 mm i højden.

Nem rengøring med QuickClean

Kalkaflejringer og snavs forsvinder på et øjeblik med hansgrohes innovative QuickClean-teknologi. Ved både hånd- og hovedbruseren kan du fjerne kalkaflejringer blot ved at gnide på de fleksible silikonedyser med fingrene. Det tager ingen tid og minimerer rengøringen.

Rengøringsvenlig Metaflex bruserslange

Bruseslangen er i modellen Metaflex, som er en kunststofslange med spiralvikling og en rengøringsvenlig overflade. Slangen er knækbeskyttet og er med konisk omløber. Den er 160 cm lang og har G ½ tilslutningsgevind.

Hansgrohe

Specifikationer

Type Værdi
Antal udgange 2
Type Brusesystem
Mærke hansgrohe
Overflade Krom