Parasoller & markiser


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Parasoller & markiser til solafskærmning

Danskere elsker solens varme stråler - især på de helt gode sommerdage, hvor skyerne endelig er væk. Dog sætter vi også pris på at kunne krybe i skygge under en parasol engang imellem. Hos jem & fix kan du derfor finde et stort udvalg af parasoller og markiser til lave priser. En parasol er uundværlig til solafskærmning ved havebordet, når frokosten skal nydes midt i solen, men en parasol kan også med fordel bruges både på græsplænen, i parken og på stranden som skygge. En parasol er også særdeles velegnet, hvis du har mindre børn med ude i solen, som er ekstra udsatte for solens skarpe stråler.

Du kan i jem & fix få parasoller til solafskærmning i mange forskellige udgaver. Få fx en hængeparasol, parasol med tilt-funktion eller den klassiske, store parasol i aluminium eller træ. Parasollerne her på siden kan fås i flere forskellige størrelser alt efter, hvor stort et område du gerne vil have afskærmet mod solen. Du finder desuden tilbehør til din parasol, fx et overtræk til når den er pakket sammen, så parasol-dugen ikke tager skade af at stå udenfor i vind og vejr, eller en stabil parasolfod, som kan stå udenfor hele året.

Har du brug for en markise til solafskærmning eller til at danne læ, fås de også her på siden. Ydermere kan du finde praktiske sidemarkiser, som kan afskærme for solen og en let vind eller som kan bruges, hvis du blot ønsker lidt privatliv på din terrasse.