Termometre

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Termometre og vejrstationer

Undgå at blive overrasket af kulde og blæst med et udendørs termometer eller en praktisk vejrstation. Hos jem & fix har vi termometre i alle afskygninger, og du kan finde hele vores udvalg her på siden. Du kan fx få et klassisk, simpelt og hvidt termometer i plast, som kan hænges op både ude og inde eller en mere dekorativ og gammeldags udgave i sort metal med fine tal på siderne, som også kan vægmonteres. De fleste af vores termometre kan desuden bruges både inde og ude. Vil du hellere have en mere moderne udgave, fås der også digitale termometre hos jem & fix, der viser dig den helt præcise temperatur. Disse fås både som trådløse eller med ledning og kan måle temperaturen i både celsius og fahrenheit.

Hos jem & fix finder du også et udvalg af trådløse vejrstationer, som kan måle fra 0 til 50 grader indendørs samt helt ned til -20 grader udendørs. Disse kommer med adapter og LCD display og kan, ud over at vise temperaturen indenfor og udenfor samtidig, vise klokkeslæt og dato.

Se nærmere på vores udvalg af termometre og vejrstationer her på siden, eller besøg en af vores mange jem & fix-butikker landet over.