Udendørstermometer i metal

Varenr.: 9044247

Udendørstermometer i metal

Varenr.: 9044247
  • Klassisk og dekorativt termometer i metal til udendørs ophængning
  • Til vægmontering på terrassen eller husfacaden
  • Det måler temperaturer imellem -40 - +50 °C
  • Skalaen har en god størrelse, så resultatet er let at aflæse
  • Længde: 41 cm
99.95

Varebeskrivelse

Udendørstermometer i metal

Dette udendørstermometer er en klassisk og pålidelig måde at måle temperaturen udenfor på. Det er fremstillet i holdbart metal, som sikrer, at det kan modstå de udfordringer, som vejret kan byde på. Det er velegnet til at blive hængt op udenfor, og det kan nemt monteres på en væg.

Termometret er 41 cm langt og har en stor og tydelig skala, som viser temperaturen i Celsius. Skalaen, der kan vise temperaturer fra -40 - +50 °C, er let at aflæse, hvilket gør det ideelt til at blive brugt i haven eller på terrassen. Du kan bruge det til at overvåge temperaturen udenfor, så du ved, hvornår du skal tage en ekstra trøje på eller tage dine planter indenfor.

Derudover er det også et stilfuldt og dekorativt element, der pynter på på din husfacade eller på din terrasse. Metaldesignet er klassisk og passer til enhver boligstil. Det er let at vedligeholde og tåler de fleste vejrforhold, så du kan nyde dets funktionelle og dekorative egenskaber i mange år.

Alt i alt er dette udendørstermometer en praktisk og funktionel måde at holde styr på temperaturen udenfor, og samtidig tilføje en klassisk og tidløs dekoration til dit hjem.

Specifikationer

Type Værdi
Type Termometer
Bruges til Udendørs