Drivhustilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Drivhustilbehør til hobbygartneren og det stemningsfulde orangeri

Med den rette indretning i dit drivhus, og med vores udvalg af forskelligt drivhustilbehør, er det nemt at skabe en skøn oase, uanset om drivhuset bruges til ophold eller plantedyrkning. I jem & fix har vi et stort og varieret udvalg af tilbehør til drivhuse af høj kvalitet, så du let kan indrette dig og udnytte alle drivhusets kvadratmeter optimalt. 

Giv høje drivhusplanter de bedste betingelser med plantespiraler

Tomatplanter, agurkeplanter samt andre almindelige drivhussorter bliver ofte høje, ranglede planter, som har brug for noget at støtte sig til for at trives og dermed give en god høst. Med Juliana plantespiraler kan du give dine planter en lodret spiral at vokse op omkring samt støtte sig til, hvilket holder planterne oprejste, samt hjælper planten med at modstå tyngden af afgrøderne. Plantespiraler fra Juliana passer til alle Juliana drivhuse og er lavet af metal. De er meget nemme at bruge, da de fungerer ved, at de strækkes ud til den ønskede længde, hvorefter spiralerne monteres på en tværgående snor hen over planterne eller direkte på drivhusets loft. 

Udnyt drivhusets sparsomme kvadratmeter med tilbehør til drivhusrammen

Hvis du bruger dit drivhus til at dyrke planter, så har du sikkert oplevet, at der ikke meget gulvplads til overs, når vækstsæsonen for alvor er gået i gang. Tidligt på sommeren er der mange forspirede planter, der kan flyttes ud i drivhuset, så de kan få rigeligt med lys og luft – derfor kan der hurtigt blive trængt med pladsen i hobbygartneriet, når alle planterne flytter ind. 
 

Med drivhustilbehør fra Juliana er det muligt at bruge drivhusets ramme til at dyrke endnu mere grønt i drivhuset. Se fx Juliana urtepotteholder, der monteres direkte på drivhusrammen, hvilket er ideelt til krukker, hvor der kan dyrkes mindre planter. Med potteholdere kan du fx dyrke krydderurter på en sjov og dekorativ måde, der ikke tager gulvplads fra større planter.

 

Derudover tilbyder vi også Juliana ophængskroge, der monteres på Juliana drivhusprofiler, og som kan bruges til ophæng af espalier i drivhuset, til ophæng af håndredskaber eller noget helt tredje. Hvis du bruger dit drivhus som orangeri, kan en krog også bruges til ophæng af overtøj eller ophæng af en hyggelig lyskæde. At have et par kroge i drivhuset er en praktisk og pladsbesparende løsning. 

Vinduesåbnere, potteholdere, termometre og meget mere til drivhuset

I vores sortiment af drivhustilbehør finder du blandt andet et udvalg af praktiske planteophængsøjer og plantekroge, der er ideelle til opbinding af fx agurk- og tomatplanter. Foruden redskaber og tilbehør til planteopbinding er det også her, du finder drivhustilbehør såsom manuelle og automatiske vinduesåbnere, som er ganske uundværlige på de solrige sommerdage. En vinduesåbner sørger nemlig for at holde tagvinduerne åbne, hvilket medvirker til at skabe gennemtræk og regulere temperaturen, så dine planter og afgrøder ikke går til i varmen. 
 

Et andet produkt, som også beskytter dine afgrøder i sommervarmen, er skyggepasta, som du også finder her på siden. Skyggepasta smøres ud på drivhusets ruder og virker som en film, der sørger for, at solen ikke svider dine planter og grøntsager. Skyggepasta fjernes nemt med drivhusrens, som du naturligvis også finder hos jem & fix. 
 

Se vores store og billige udvalg af drivhustilbehør her på siden, og find netop det, du mangler for at få gang i hjemmedyrkningen af lækre, hjemmedyrkede grøntsager.