Danfoss Eco™ 2 termostat

Varenr.: 9049144

Danfoss Eco™ 2 termostat

Varenr.: 9049144
  • Danfoss Eco™ 2 er en intelligent måde at styre varmen i dit hjem
  • Kan give dig energibesparelser på op til 23%
  • Via app og Bluetooth kan du planlægge din dag og uge og angive, hvornår der skal tændes og slukkes for varmen, så du undgår at bruge varme, når du ikke er hjemme
  • Kan installeres på alle termostatventiler fra Danfoss samt på de fleste andre fra øvrige producenter
  • Med Åbent vindue-funktion, som gør, at ventilen lukker, hvis temperaturen falder brat, når vinduet bliver åbnet
  • Batterianbefaling: Firefly AA-batterier - bruger 2 stk. (tilkøb)
329.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Intelligent varmestyring i hjemmet med Danfoss Eco™ 2

Danfoss Eco™ 2 radiatortermostat sikrer dig den rette temperatur døgnet rundt via din smartphone. Den kan give dig besparelser på dit energiforbrug, fordi den op/nedjusterer varmeforbruget efter dit behov, så unødvendigt varmeforbrug skæres fra. 

Danfoss Eco™ 2 er en separat radiatortermostat, der via en adapter kan installeres på alle termostatventiler fra Danfoss samt fra de fleste fra andre producenter (ekskl. FJVR/returløbsventiler). Følgende adaptere følger med: RA, M30, RAV og RAVL. 

Den er nem at installere - ifølge Danfoss kan det klares på 30 sekunder. 

Lav ugeplanlægning og undgå at bruge unødig varme

Med Danfoss Eco™ 2 kan du vælge 3 temperatursænkningsperioder pr. dag, så der skrues ned for temperaturen, når du ikke er hjemme, sover eller måske er på ferie. Du kan lave ugeplanlægning, sætte den på pause og meget mere. På den måde bruger du ikke unødig varme. Indstillingerne laves i Danfoss Eco™ app'en, som kan downloades til både iPhone og Android og kan bruges på smartphone eller tablet. Justeringerne sker via Bluetooth, og du kan programmere din Danfoss Eco™ 2 i afstand op til 10 meter. Danfoss Eco™ 2 er desuden udstyret med Åbent vindue-funktion, som gør, at ventilen lukker, hvis temperaturen i rummet falder brat.

Kan også bruges manuelt

På selve radiatortermostaten kan du aflæse temperaturen, og LCD-displayet kan rotere med 180 grader. Du kan bruge den til at indstille temperaturen. Du kan kopiere ugeprogrammer fra en Danfoss Eco™ 2 termostat til andre via app'en. Hvis du ikke forbinder din Danfoss Eco™ 2 med en smartphone, vil der bliver brugt en standardtidsplan, indtil det manuelle hjul drejes. Danfoss Eco™ 2 bruger 2 stk. AA-batterier, der er ikke inkluderet i pakken.

Du kan downloade app'en via disse links:

Anbefalede batterier

Danfoss anbefaler at bruge 2 stk. AA alkaline batterier fra et billigt mærke, fx Firefly, da spændingen på disse batterier aflades langsomt, og det gør det muligt for termostaten at registrere, at batterierne skal skiftes. Batterier fra dyrere mærker, fx Duracell og Varta, er udviklet til at holde spændingen, indtil de er flade. Der må ikke bruges genopladelige batterier. Find firefly batterier til termostaten her.

Danfoss logo

Specifikationer

Type Værdi
Type Termostat