Grohe Start Loop køkkenarmatur høj tud

Varenr.: 9057838

1.049,00/stk
  • Grohe Start Loop køkkenarmatur er et elegant og flot valg i ethvert køkken
  • Det har en høj tud, der kan svinge 360° rundt
  • Med etgreb og Grohe Longlife 28 mm keramisk patron
  • Den er med Grohe StarLight krombelægning, som giver en flot og ridsefast belægning i rigtig mange år
  • Nem montering uden brug af værktøj takket være Grohe QuickFix Plus, og der medfølger fleksible tilslutningsslanger (3/8")

 

Grohe Start Loop køkkenarmatur

Grohe Start Loop køkkenarmatur er et elegant køkkenarmatur, der passer godt ind i det moderne køkken. Armaturet har en høj tud med en blød bue, og det høje udløb gør det nemt at fylde store gryder. Den er med etgreb og har en Grohe Longlife 28 mm keramisk patron. Udløbet er med mousseur, som blander luft i vandet, og den har en svingtud med en 360° radius. 

Vandhanen er med Grohe Zero isolerede indre vandveje, så den er bly- og nikkelfri. Samtidig er Grohe Zero meget mere modstandsdygtig overfor korrision, og det giver vandhanen en rigtig lang levetid. Det er nemt at montere Grohe Start Loop. Den er nemlig med Grohe QuickFix Plus, som er en ultra hurtig måde at installere armatur på uden brug af værktøj, og så leveres den inkl. fleksible tilslutningsslanger (3/8"). Du kan i videoen under billederne se, hvor let den er at installere. 

Yderst har vandhanen Grohe StarLight krombelægning, som er en ridsefast belægning, der holder sig blank i rigtig mange år, så vandhanen beholder sin flotte overflade. 

Grohe_logo.jpg

Specifikationer

Antal greb 1
Mærke Grohe
Inkl. fleksible slanger Ja
Materiale/overflade Krom