Bore- & skruemaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bore- & skruemaskiner til den professionelle og gør det selv-typen

Uanset om du er professionel eller gør det selv-håndværker, er både en boremaskine og en skruemaskine obligatoriske dele i din værktøjskasse. En skruemaskine og en boremaskine er din uundværlige hjælp til både større og mindre byggeopgaver og gør det selv-projekter – lige fra de små opgaver, såsom at skrue skruer i væggen til billederne eller tv’et, til de større projekter.

Hos jem & fix finder du et stort udvalg af boremaskiner og skruemaskiner til mange forskellige formål, og som med garanti vil lette dit skrue- og borearbejde. Skal du bore i hårde materialer, murværk mv., skal du fx bruge en kraftig slagboremaskine. Skal du have lavet bore- og nedbrydningsopgaver i hjemmet, kan en borehammer være det rette valg for dig. Vi har naturligvis også et stort sortiment af boremaskiner og skruemaskiner, som kan bruges til de fleste projekter, og som har softgrip håndtag, der gør det behageligt at arbejde med i længere tid. Vi har desuden både et udvalg af ledningsdrevne og batteridrevne maskiner afhængig af dine behov og arbejdsopgaverne.

Kig forbi en af vores mange jem & fix-butikker landet over, og få inspiration til hvilken type boremaskine eller skruemaskine, du kan bruge til dit næste gør det selv-projekt eller byggearbejde. Du kan også købe din nye boremaskine eller skruemaskine online her på webshoppen.