Pga. travlhed er leveringstiden i øjeblikket 5-10 arbejdsdage

Havelåger


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Webshop
Der er ingen varer der matcher dette filter

Flotte havelåger til dit havehegn

Skal du holde hunden inde i haven, eller har du blot markeret din have med et flot og praktisk hegn? Så skal der naturligvis også være en udgang i form af en havelåge. I jem & fix har vi et stort udvalg af havelåger til altid lave priser. Vores havelåger i jem & fix findes i flere forskellige udgaver, fx praktiske lamellåger i imprægneret træ, robuste låger i galvaniseret stål, elegante sortlakeret havelåger i dekorativt design, osv. Du kan desuden vælge mellem havelåger, der er fuldt tillukkede, hvis du ønsker privatliv i haven eller havelåger, som man kan se igennem, og som er mere lette i udtrykket.

Til forhaven anbefaler vi en smuk Skagen-låge, der passer ideelt til Skagen forhavehegnet. Se også vores klassiske havelåger lavet af trælameller, som passer til langt de fleste typer af boliger. Lågen kan med fordel kombineres med enten lamelhegnet eller et af vores andre klassiske hegn til haven. Alle vores låger er af god kvalitet, til lave priser og nemme at sætte op selv.

Se nærmere på vores udvalg af havelåger på denne side og få inspiration til, hvad der kunne passe til dit hus og have. Du kan også kigge forbi en af vores mange jem & fix-butikker landet over, og finde den rette havelåge der.