Dybler & plugs


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Dybler & plugs i mange varianter

Står du og mangler nogle nye dybler eller plugs? Hvad end du er den store gør det selv-type eller ej, så er diverse dybler og plugs gode at have ved hånden, når der skal ordnes eller monteres elementer til fx VVS, el eller tilbehør til badeværelset. Her på siden finder du vores store sortiment af dybler og plugs, som består af forskellige standarddybler, karmdybler, universaldybler, trædybler, metalplugs med skruer mv.

I vores store udvalg her på siden kan du finde dybler og plugs til lave priser og i flere forskellige materialer. Find fx gipsdybler, som er ideelle til mindre projekter eller sømdybler med spærre, der kan bruges til fastgørelse af fx el-artikler og trælister. Alle vores dybler og plugs er af høj kvalitet og hjælper nemt med til at løse forskellige gør det selv-projekter. Du kan desuden finde sortimentskasser med flere af dybler og plugs til universal brug. Disse kasser kommer i forskellige udgaver, størrelser og med varieret indhold af fx rawplugs, dybler, skruer, osv.

Du kan se hele vores store sortiment af forskellige typer dybler og plugs her på siden, og købe dem til lave priser i vores webshop - eller besøge en af vores mange jem & fix-butikker hvor hele landet.