Mød vores elever

Hør mere fra Melissa, om hvordan hverdagen ser ud for en elev i jem & fix.

Mød Melissa, en af vores elever

Mød nogle af vores tidligere elever

Dennis

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

  Jeg startede i jem & fix som virksomhedspraktikant, og derefter arbejdede jeg mig til en elevplads i butikken. Der er rigtig mange muligheder, når man er elev i jem & fix.

Hverdagen

Det fedeste ved arbejdet er, at man får utroligt meget ansvar allerede fra start. Det gør, at man er virkelig motiveret for at levere et godt stykke arbejde. Sammenholdet i butikken er unikt og gør det sjovere at komme på arbejde hver dag.

Personlig udvikling

At være elev i jem & fix har lært mig at være mere udadvendt, så jeg tør sige noget mere, end jeg ellers gør normalt.

Fremtiden

Et personligt mål er at få en stilling som enten lukkeansvarlig eller souschef i en jem & fix-butik.

Dennis blev færdig som elev i 2019 og er i dag souschef i jem & fix Korsør.

Elise

 

Hvorfor valgte du elevuddannelsen?

Jeg havde hørt om elevuddannelsen og hvilke fremtidsmuligheder, den ville give mig, og det lød spændende. Samtidig er jeg glad for at være fysisk aktiv, hvilket jeg er hver dag i jem & fix.

Hverdagen

Det bedste ved min hverdag er mine kollegaer og det sammenhold, vi har. Jeg har min eget ansvarsområde, hvilket er spændende og udfordrende. Ofte, når jeg kommer på arbejde, står jeg over for en ny udfordring, og dagene minder aldrig om hinanden. Derudover giver kundekontakten og de forskellige arbejdsopgaver en positiv variation i hverdagen.

Personlig udvikling

Ved at være i jem & fix lærer jeg på en helt anden måde, end jeg gjorde på skolebænken. At man selv har et ansvar og lærer det praktiske, er en super god måde at lære på for mig. At have ansvar og træffe beslutninger er min største personlige udvikling.

Fremtid

I min fremtid har jeg en drøm om at få en karriere som souschef og på længere sigt butikschef i jem & fix, hvilket jeg ikke ser som en umulig drøm. jem & fix er en kanon mulighed for en karriere, hvis man giver den hele armen og gør sig bemærket.

Elise blev færdig som elev i 2019 og er i dag souschef i jem & fix Faxe. 

Matthias

Fra elev til leder

 

Eleven er blevet butikschef

Jeg har taget elevuddannelsen i jem & fix, og nu er jeg butikschef i min egen butik.

Lederforløb med personlig mentor

 Jeg er næsten lige blevet færdig med mit traineeforløb, som er et lederforløb med sigte på at blive butikschef. Selve forløbet tager et år at gennemføre, og det har været et år, hvor jeg har været på en del kurser, men mest af alt har jeg været i en butik, hvor der har været en butikschef, som har været mentor for mig. Min mentor har hjulpet mig med nogle ledelsesredskaber, som jeg kan bruge i hverdagen. Det har været et spændende år, hvor der har været rigtig meget fokus på mig som person og som leder.

Bolden er i mål

 Jeg kan nu stolt kigge tilbage på dengang, jeg lavede en 5-års plan som elev. De ambitioner er opnået gennem hårdt arbejde samt en vilje og tro på, at når jeg sparker til bolden, så skal den nok gå i mål.

Vil du vide mere?

Kontakt HR på:
Tlf.: 76 41 35 00