Butikschef

Du er butikkens daglige leder og skal sammen med medarbejderne sikre optimal omsætning og indtjening. Din vigtigste opgave er at planlægge butikkens drift på både kort og lang sigt. Du har det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater.

Vi søger endnu flere butikschefer i hele landet

De kommende år vil vi fortsat åbne flere butikker. Hertil skal vi bruge de bedste butikschefer – med de skarpeste hoveder, der har flair for butiksdrift, det gode købmandsskab og kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi er ambitiøse. Vi vokser. Vi skaber resultater. Er det dig?

Bliv en del af en stærk organisation
jem & fix er et lavpris byggemarked i vækst. Vi er en dansk, familieejet virksomhed og en del af Harald Nyborg koncernen. jem & fix har hovedkontor i Vejle og over 2300 medarbejdere fordelt på 124 butikker i Danmark, 54 butikker i Sverige samt 8 butikker i Norge.

Kan du drifte og motivere?
Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering, og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige driftsfokuserede leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.

Den røde førertrøje
Mens vores vækstmål er ambitiøse og højtråbende, er vores organisation flad og uformel, og der er ingen høje røster her, men til gengæld er der fart på, og førertrøjen er erobret. En førerposition vi nøje bestræber os på at fastholde og ikke mindst udvikle. Vi mener, at en virksomhed i vækst kræver medarbejdere i vækst, og derfor styrker vi din faglige og personlige udvikling gennem et intensivt introduktionsforløb, når du starter hos os.

Er det en uddannelse?
Vi tillader os at kalde rejsen mod det at blive en af Danmarks bedste butikschefer for en uddannelse, idet vi kontinuerligt sikrer sparring og vægter udvikling med dig som butikschefaspirant. Du tildeles en nøje udvalgt coach, der følger dig intenst og tæt gennem de første 12 måneder hos jem & fix sammen med repræsentanter fra jem & fix' HR-afdeling. Rejsen består af tilrettelagt arbejdstid sammen med denne coach med fokus på at lære jem & fix at kende som virksomhed - og at give plads til at udfolde dit ledertalent. Denne form for uddannelse har gennem flere år vist sig yderst succesfuld - hvorfor vi holder os til skabelonen, alt imens vi løbende tilpasser os omverdenen og de krav, vores ledere stiller til os som virksomhed. Jobbet som udnævnt butikschef i jem & fix er en mulighed undervejs i dit 12-måneders forløb og tildeles de kandidater, der løbende udviser forståelse for konceptet samt vilje og gejst mod det at blive butikschef.


Du får:
• Et intenst introduktionsforløb til stillingen, inkl. 11 kursusmoduler
• Konkurrencedygtig løn
• Bonusordning
• Pensionsordning jf. HK´s overenskomst
• Sundhedsordning
• Personalerabatter i koncernens forretninger
• Mulighed for at kombinere arbejde og privatliv


Vi forventer:
• At du er fagligt stærk indenfor detail, butiksdrift og ledelse
• At du har min. 2 års erfaring fra en lignende stilling
• At du er handlekraftig og nysgerrig på nye udfordringer
• At du er et konkurrencemenneske, der går efter at opnå aftalte mål
• At du trives i et travlt og dynamisk miljø
• At du er i besiddelse af gyldigt kørekort

Ansøgningsfrist: Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning, vi rekrutterer løbende til vores ledige stillinger.
Tiltrædelse: Efter nærmere aftale.
Læs mere om virksomheden på www.jemogfix.dk